Eva Longorija otkriva način za pokrivanje sedih u karantinu

Tokom izolacije, uverili smo se koliko zavisimo od stručnosti drugih ljudi, čije smo profesije možda uzimali zdravo za gotovo, među njima na prvom mestu, frizera i stručnjaka iz bjuti salona.

Međutim, ono što možda zaboravljamo je da i za one koji su do pre par meseci bili pod svetlima reflektora i pod budnim okom štampe, tokom ove pandemije važe ista pravila. Zato nas je posebno iznenadila Eva Longorija, koja je svojim fanovima otkrila kako se i ona bori sa sedima, ali i rešenje za taj problem, koje je dostupno baš svima, a ne samo onima koji imaju status Zvezde.

Eva Longorija – Iskreni momenat koji je promenio sve

Nije uobičajeno da poznati otkrivaju svoje nedostatke širem auditorijumu i zbog toga smo navikli da ih posmatramo kao potpuno savršene ljude i bez ikakvih mana. Međutim, Eva Longorija je svojom iskrenošću i realnim prikazom situacije tokom pandemije stala na put takvim predrasudama i pokazala svojim fanovima, koji se broje u milionima, da se i poznati susreću sa potpuno istim problemima kao i mi i da zbog toga moraju da traže alternativna rešenja za njih.

Jedna od najpoznatijih „Očajnih domaćica“, već je zašla u četrdeset i petu godinu i kod nje su počele da se pojavljuju sede vlasi, baš kao i kod običnih smrtnika u ovim godinama. Zbog trenutne izolacije one su izraženije i vidljive više nego ikad i to se jasno vidi na samom početku videa koji je podelila sa svojim fanovima.

Eva Longorija i njeno magično rešenje

Najlakše i najbrže rešenje leži u magičnoj bočici Loreal Paris Magic Retouch spreja za prekrivanje sedih. Eva je podelila svoje oduševljenje ovim proizvodom, koji je u stanju da prekrije sve njene sede u roku od samo par sekundi. Sve je transparentno prikazala u videu, pa i to koliko je sprej lagan za korišćenje, kako prirodno izgleda na njenoj kosi i kako se brzo suši, tako da ne pada na lice i ne ostaje na rukama nakon dodirivanja kose.

Oduševljeni komentari su usledili nedugo potom, a među njima su se našli i komentari njenih poznatih prijatelja, među kojima su Serena Vilijams, Olivia Man i mnogi drugi.

Pojava sedih u dvadesetim ne treba da te čudi

Većina devojaka se začudi, kada u svojim dvadesetim i tridestim godinama primeti pojavu sedih vlasi, do koje dolazi usled nedostatka melanina, pigmenata u folikulima dlake. Razlozi za pojavu sedih u ovim godinama mogu biti raznovrsni, počev od genetskih predispozicija, nedostatka vitamina B 12, ali i pušenja i stresa. Zbog toga je sve veći broj pojave sedih u ovim godinama

Međutim, farbanje kose ne mora biti jedino rešenje! Što kasnije kreneš sa farbanjem kose, to ćeš više zaštititi svoju prirodnu boju kose i zdravu dlaku. Zato ti preporučujemo da se ne odlučuješ odmah za korak fabranja kose, već da pružiš priliku ovakvim privremenim rešenjima, kao što je Magic Retouch sprej za prekrivanje sedih, koji Eva Longorija preporučuje svojim fanovima.

Zašto je Magic Retouch dobar izbor i za tebe?

Loreal Paris Magic Retouch sprej se idealno stapa sa bojom kose, bez obzira da li je ona farbana ili nefarbana i pruža joj lepši izgled. Jako lako se nanosi, traje sve do sledećeg pranja kose i možeš ga naći u različitim nijansama za sve boje kose. 

Eva Longorija ovako prekriva sede kada nije u žurbi

Eva nam je pokazala kako se snalazi sa korišćenjem brzog i efiksanog Magic Retouch spreja, ali tu se njena misija nije završila jer je još jednom oduševila fanove u svom drugom videu, kada im je otkrila Loreal Paris Excellence Creme boju za kosu.

Nanela je izuzetno lako na koren glave koji joj je prekriven sedima, umasirala boju i nanela je praktično svuda gde je bilo potrebno da prekrije sede. Ovoga puta joj je bilo dovoljno da boja odstoji na kosi samo 30 minuta, nakon čega je isprala, nanela balzam na nju i osušila. Efekat je neverovatan!

Najbolje od svega je što su ti ovi proizvod koji su oduševili toliko poznatih dostupni online i možeš ih naručiti jednostavnim klikom na sliku proizvoda ispod teksta!

Pročitaj još: Ne smeš da se farbaš sama kod kuće: Imamo rešenje za tebe!

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Magic Retouch Golden Brown

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Magic Retouch Le Brun

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Magic Retouch Medium Iced Brown

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Magic Retouch Black

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Excellence Creme Natural Dark Brow 4

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Excellence Creme Natural Iced Brown 5.15

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Excellence Creme Natural Light Blonde 9

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Excellence Creme Natural Rich Auburn 5.6

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, poznati, frizura, UltimativniTrendovi, L'Oreal ambasador, colorista, Loreal Paris, duga kosa, Eva Longoria, Magic Retouch, Loreal hair

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Proizvodi bez kojih nećeš moći ove jeseni!

Jesen je sezona koja nam donosi najzanimljivije makeup trendove ali i novitete kak su makeup proizvodi u pitanju, ovo su proizvodi bez kojih nećes moć...