Kako da naneseš makeup za kosu

Makeup za kosu je osvojio svet na prečac. Želja skoro svake žene i devojke da eksperimentiše sa bojom bez posledica je konačno ispunjena. Šminka za kosu skida se nakon samo jednog pranja, a dolazi u mnoštvu neobičnih nijansi. Ako si dovoljno hrabra i odvažna da ove nijanse isprobaš, evo na koji način da ih naneseš sama, bez pomoći frizera.

 

Kako naneti Colorista hair makeup?

Prvo da naglasimo – da bi koristila šminku za kosu, nema potrebe da ideš kod frizera. Sama lako možeš naneti ovaj proizvod. Bojenje traje oko dvadesetak minuta, a boja za kosu nanosi se samo na dužinu, ne i na teme, tako da ćeš bez problema postići toliko popularni ombre i balajaž efekat. Izbor boja je zaista veliki, a pošto se Colorista hair makeup skida nakon samo jednog pranja, moći ćeš da eksperimentišeš do mile volje.

 

Kako skinuti Colorista hair makeup?

Ako si odrastala devedestih, sigurno se sećaš perioda kada je sprej za kosu bio glavni modni bum. Međutim, ono što je kod spreja bilo izrazito neprijatno je onaj lepljivi osećaj kog nisi mogla da se otarasiš ni nakon nekoliko pranja. Sa šminkom za kosu, ovo ti se neće desiti. Naravno, na dlaci će se osetiti promena, ali ne neprijatna niti drastična. Nakon pranja, tvoja kosa biće kao pre nanošenja boje, bez ikakvih posledica. Baš kao i kada se radi o šminki za lice.

Kako da izabereš nijansu?                                     

Kada znaš da se boje možeš otarasiti nakon samo jednog pranja, nemoj mnogo razmišljati, isprobaj svaku koju poželiš! Vodi računa jedino o tome da li je na pakovanju naglašeno da li je proizvod namenjen brinetama ili plavušama. Ukoliko imaš plavu kosu, a naneseš proizvod za brinete, nećeš moći da ga ispereš nakon samo jednog pranja. Možeš birati između pink, ljubičastih, plavih, zelenih i sivih nijansi, a možeš ih i kombinovati i dobiti efekat duge u kosi!

 

Pročitaj još: Makeup trikovi za paž frizuru

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Loreal Paris Colorista Hair Makeup Cobalt

  Poručite odmah
 • Loreal Paris Colorista Hair Makeup Grey

  Poručite odmah
 • Loreal Paris Colorista Hair Makeup Green

  Poručite odmah
 • Loreal Paris Colorista Hair Makeup Metallic Blue

  Poručite odmah
 • Loreal Paris Colorista Hair Makeup Purple

  Poručite odmah
 • Loreal Paris Colorista Hair Makeup Raspeberry

  Poručite odmah
 • Loreal Paris Colorista Hair Makeup Rose Gold

  Poručite odmah
 • Loreal Paris Colorista Hair Makeup Millenial Pink

  Poručite odmah

Povezane teme: trend, frizura, stil, tutorial, kosa, Loreal Paris

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Koja je tajna zdrave kose? – Duboka hidratacija

Otkrij kako da na najlakši način povratiš izgubljeni sjaj kose. Tajna je u hidrataciji...