Kao i koži, i tvojoj kosi je potrebna hidratacija! Otkrij moć hijaluronske kiseline, sada i za kosu!

Hijaluronska kiselina je jedan od zlatnih standarda u oblasti hidratacije, i to sa razlogom. Iako u sebi sadrži reč „kiselina“, u pitanju je prirodna vrsta šećera koja zadržava vlagu, stimuliše proizvodnju kolagena i hrani ćelije, što koži daje čvrstinu i volumen, te poboljšava njen izgled i teksturu.

Hijaluronska kiselina je nežna i samim tim pogodna za negu svih tipova kože,
uključujući onu osetljivu.

A za negu kose?

Kako je i koža glave pre svega koža, logičan zaključak jeste da hijaluronska kiselina hidrira i teme glave, zar ne? Iako se dugo nije znao odgovor na ovu nedoumicu, konačno je dokazano da je to zaista moguće!

Svojstva hijaluronske kiseline deluju negujuće na teme glave,
ali i na zaštitni sloj dlake.

Drugim rečima, svojstva hijaluronske kiseline ograničavaju dehidriranost, zadržavaju vlagu i jačaju barijeru kože, što pomaže u nezi osetljive i suvog temena glave. Iako hijaluronska kiselina ne može da prodre u samu vlas, ona može da se obavije oko oštećenih vlasi i tako deluje kao balzamski lubrikant koji olakšava raščešljavanje kose i sprečava njena dalja oštećenja. Ukoliko se pravilno koristi u nezi kose, hijaluronska kiselina će uspešno:

 • Hidrirati kožu glave;
 • Hidrirati kutikulu (zaštitni sloj dlake);
 • Zagladiti dlaku;
 • Vratiti kosi lepršavost i punoću;
 • Vratiti kosi vitalnost i zdrav izgled.

 

Ne zaboravi, dehidrirana kosa je prvi znak da naša kosa postaje oštećena i suva! Zato je upotreba hijaluronske kiseline odlično rešenje i spas za dehidriranu kosu koja preti da postane suva, krhka i lomljiva.

Nova linija za negu kose sa hijaluronskom kiselinom!

Stručnjaci laboratorija brenda L’Oréal Paris su kod mnogih žena prepoznali problem dehidratacije kose i stvorili novu liniju proizvoda za negu kose osnaženu hijaluronskom kiselinomElseve Hyaluron Plump!

Hyaluron Plump linija proizvoda za negu kose formulisana je specijalno za dehidriranu kosu i predstavlja prvu liniju odbrane pred zaista oštećenu kosu. Integrisanjem hijaluronske kiseline u lagane, a efikasne formule za negu kose, stručnjaci kompanije L’Oréal Paris stvorili su delotvorno rešenje za dubinsku hidrataciju kose i temena glave!

Ova linija proizvoda je formulisana tako da vraća punoću dehidriranoj, beživotnoj kosi bez sjaja, dok istovremeno neguje i hidrira teme glave. Linija će odisati voćnim mirisima koji spajaju cvetne note sa slatkom vanilom, a rezultat korišćenja je negovana, hidrirana i lepršava kosa bujnog i zdravog izgleda!

Nova linija će sadržati 4 proizvoda čije kombinovanje daje recept za savršenu haircare rutinu – šampon, balzam, maska i serum za kosu. Međutim, važno je napomenuti da se ova linija ne veže za određeni tip kose. Štaviše, uvođenjem Hyaluron Plump linije proizvoda u haircare rutinu može koristiti svim tipovima kose i pomoći da ona izgleda zdravije i punije.

Uskoro i kod nas!

Nova L’Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump linija za kosu sa hijaluronskom kiselinom uskoro stiže na rafove naših omiljenih drogerija – jedva čekamo!

Kao i koži, i tvojoj kosi je potrebna hidratacija! Otkrij moć hijaluronske kiseline, sada i za kosu!

Pročitaj još: Vodič za pravilnu hidrataciju – prepoznaj simptome dehidrirane kože i kose!

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump Shampoo

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump Conditioner

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump Mask

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump Serum

  Poručite odmah

Povezane teme: kosa, duga kosa, maska za kosu, nega kose, oštećena kosa, tanka kosa, tretmani za kosu, L'Oreal Paris, Elseve Hyaluron Plump

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ovo su idealani puderi za lice koji će prkositi zimi!

Ukoliko ste ljubitelji makeup-a onda sigurno znate koliko je teško održati blistav ten tokom hladnih zimskih dana, bitno je da izabereš pravi puder za...