O ovoj presi za kosu na paru se šuška u svetu: saznaj zašto!

O ovoj presi za kosu na paru se šuška u svetu: saznaj zašto!

Retko kada se na tržištu pojavi proizvod za stilizovanje kose o kome se ovoliko šuška. Naročito u ovom periodu kada radije stilizujemo kosu kod kuće, nego što se prepuštamo rukama profesionalaca, iz svima očiglednih razloga. Međutim, presa na paru koja je oštećivanje kose smanjila za 78% u odnosu na klasičnu peglu, zaista je pravo otkriće i sjajna inovacija u bjuti industriji, zbog koje ti neće teško pasti to što svog frizera viđaš ređe nego ranije.

Izazovi stilizovanja kose zimi

Zimski period je ubedljivo najveći izazov za stilizovanje kose.

Na niskim temperaturama koje nam predstoje, kosa će biti izložena vlažnom i hladnom vazduhu, ali i vetru, pa je neminovno da ćemo se štiti kapama, šalovima i kaputima. Ovo nikako ne pogoduje kosi, pa se zbog toga u ovom periodu, ona uvek najviše mrsi, ali i lomi. Ni u zatvorenom prostoru neće joj prijati suv vazduh i zagrejane prostorije, pa će biti bez sjaja, isušena i delovati beživotno.

Pa kako onda uopšte stilizovati kosu u zimskom periodu, kad je već toliko oštećena?

Zima, vetar, vlaga i suv vazduh neće imati šanse!

Odgovor leži u preparatima za negu kose, koji su kreirani tako da je dubinski nahrane, oporave i vrate joj sjaj. Baš takve preparate možeš pronaći u proizvodima iz linije L’Oreal Paris Profeesionnel, koje možeš koristiti kod kuće, a koji će biti savršena zamena za dubinske tretmane nege kose kod frizera.

Nakon upotrebe ovih proizvoda stilizovanje kose biće lakše, a ako još isprobaš i inovativni uređaj na paru - ni zima, ni vetar ni vlaga, ni suv vazduh neće imati šanse!

Budi uvek spremna za video poziv

U momentima kada znaš da ćeš se pojaviti pred kolegama i nadređenima sa posla, ali i pred najdražom ekipom ili partnerom, važno je da izgledaš lepo i doterano i da nisi zbog vremena provedenog kod kuće dozvolila da izgledaš zapušteno i neuredno. Naravno, ovde se na prvom mestu primećuje izgled kose.

Istina je da je uvek najlakše vezati visoki rep ili nespretnu punđu, ali sada postoji mnogo uređaja za stilizovanje kose koji će ti omogućiti izgled kose kao iz salona i to u samo nekoliko minuta. Ne, ne mislimo na klasične prese za kosu, figaro i popularne fen-četke, nakon kojih moraš da oporavljaš kosu raznim maskama i uljima za kosu, već na jedan novi uređaj na tržištu, koji će promeniti tvoj život.

Klasična presa za kosu: uređaj za stilizovanje kose koji je nezamenjiv?

Sigurni smo da se na tvojoj polici u sobi ili kupatilu, bez obzira na to da li više preferiraš lokne ili drsko ravnu kosu, nalazi klasična presa za kosu. Ovo je dobro poznato devojkama koje imaju gustu i neposlušnu kosu i onima koje se bore sa obuzdavanjem prirodnih lokni. Bez nje je prosto nemoguće zamisliti stilizovanje kose - bez obzira na to što na taj način kosu izlažeš visokim temperaturama koje je isušuju, ali i uništavaju.

Sve do danas ovo je bio jedini, a po mnogima i najbrži način. Ali ne brini, konačno postoji drugačiji način i bolji uređaj za stilizovanje kose!

Inovacija: presa na paru koja manje oštećuje kosu

Inovacijama u svetu lepote nikad kraja, pa je znanjem eksperata u oblasti tehnologije i lepote, kreirana jedinstvena L'Oréal Professionnel Steampod 3.0 presa na paru, koja sada ima i limitirano izdanje L'Oréal Professionnel Steampod 3.0 x Karl Lagerfeld.

Spajanjem ova dva imena modne i bjuti industrije nastala je L'Oréal Professionnel Steampod 3.0 x Karl Lagerfeld presa, koja pretenduje da zameni klasičnu presu za kosu, jer je dovoljno samo jednom proći ovom presom kroz pramen kose, da bi se postigao željeni rezultat, a oštećivanje kose smanjilo za 78% u odnosu na klasičnu peglu za kosu.

L'Oréal Professionnel Steampod 3.0 x Karl Lagerfeld presa na paru

Ova presa na paru omogućava kreiranje različitih frizura, ali sa rezultatom sjajne i pokretljive kose, sa čak 78% manje oštećenja.* Dakle, sada je moguće biti nežan prema svojoj kosi, a opet postići dugotrajne i snažne rezultate.

L'Oréal Professionnel Steampod 3.0 x Karl Lagerfeld presu za kosu na paru koriste najbolji frizerski saloni, a sada je možeš koristiti i ti. Vro je lagana i prenosiva i ima crnu kožnu futrolu za još lakše prenošenje. Dolazi uz integrisani rezervoar za vodu i integrisani češalj, pa je zato idealna za korišćenje kod kuće, ali i za putovanja. Posebno će ti se dopasti ukoliko voliš da praviš talase sa presom za kosu, jer ima i rotirajući kabl, koji će pojednostaviti ovaj proces.

O ovoj presi za kosu na paru se šuška u svetu saznaj zašto!

Najbolje od svega je što je pod uticajem pare potrebna niža temperatura nego kod drugih uređaja, pa će tvoja kosa biti očuvanija ali i zdravija. Ne brini ovo ne utiče na efekat koji si sa njom postigla. Frizura će ostati na mestu sve do sledećeg pranja kose!

Da li se i tebi kao i nama čini da bi presa na paru vrlo lako mogla zameniti klasičnu presu za kosu i postati uređaj broj jedan za stilizovanje kose? Podeli sa nama u komentarima!

*Instrumentalni test u odnosu na regularnu peglu za kosu nakon 15 upotreba             

Pročitaj još: Jesenji hit: Francuski manikir na novi način

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L’Oréal Professionnel Paris X Karl Lagerfeld SteamPod 3.0

Povezane teme: frizura, stil, moda, kosa, duga kosa, Nega kose, SteamPod 3.0, L’Oréal Professionnel Paris X Karl Lagerfeld

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup trendovi koje nam diktiraju društvene mreže

Makeup je u 2022 godini doživeo pravu renesansu, šta nas to uzbudljivo čeka u 2023 godini...