Odvaži se na potpunu promenu boje kose ovog leta!

Sve devojke koje nisu nikada fabrale kosu, znaju koliko je teško odlučiti se na taj korak, a naročito ukoliko je nijansa koju žele da postignu potpuno različita u odnosu na njihovu prirodnu boju kose. Da, govorimo o onim drastičnim promenama brineta u plavušu, o onim odvažnim i izazovnim transformacijama, na koje se čak i poznati teško odluče.

Zaboravi na strah da ćeš oslabiti i uništiti kosu ukoliko se odlučiš na ovakvu neverovatnu promenu. Sve ovo je moguće izbeći pomoću adekvatne i ciljane nege kose. Leto nije vreme da se igra na sigurno. Čak i poznati modeli, poput Emili Rajtakovski svedoče tome.

Legendarna brineta postala je plavuša

Nakon meseci provedenih u izolaciji, legendarna brineta, Emili Ratajkovski, je odlučila da osveži svoj letnji izgled tako što je prvi put promenila boju svoje kose i pridružila se klubu plavuša. Promena boje kose je nešto o čemu je Emili dosta razmišljala, ali je bila zabrinuta za stanje svoje kose nakon takvih avantura.

“ Nikada nisam bojila svoju kosu niti drastično menjala dužinu svoje kose. Izuzetno mi je drago da mi je Kérastase dao blagoslov da postanem plavuša. Upravo sam proslavila svoj rođendan  i veoma sam srećna što izlazim iz izolacije sa svežim izgledom. Svrha lepote je da bude zabavna i ekspresivna , a ovo je definitno najzabavniji momenat u mom životu koji se tiče lepote. “

 

Kako negovati posvetljenu kosu?

Novi omiljeni ritual za negu kose od Emili uključuje Kérastase Blond Absolu liniju koja će joj pomoći tokom ove avanture i koja će joj omogućiti savršenu negu i toniranje njene plave kose.

Ova linija nege za kosu, odgovara potrebama posvetljene kose, bez obzira na to za koju nijansu i način posvetljivanja se odlučiš ovog leta. Ona će negovati i očuvati željenu posvetljenu boju, šatiranu kosu i kosu koja je posvetljivana tehnikama kao što su balajaž, ombre i slične, ali i kosu koja je prošla kroz drastičnu promenu boje, kao što je ona na koju se odlučila Emili.

Kérastase Blond Absolu linija

Blond Absolu linija sadrži: kupku za posvetljenu i kosu sa pramenovima, ljubičastu kupku protiv bakarnih tonova, intenzivnu negu za posvetljenu kosu ili kosu sa pramenovima, ljubičastu masku protiv bakarnih tonova za posvetljenu kosu sa hladnim pramenovima, kao i univerzalni serum koji štiti od toplote za posvetljenu kosu i kosu sa pramenovima.

Proizvodi iz ove linije sadrže hijaluronsku kiselinu, runolist cvet i ultra-violet neutralizatore.

Hijaluronska kiselina

Iako si navikla da se hijaluronska kiselina spominje uglavnom kod proizvoda za negu kože, moraš znati da je ona vrlo blagotvorna i za tvoju kosu. Ona popunjava i obnavlja vlasi, čini kosu zaglađenom i ojačava i sprečava lomljene vlasi.

Runolist cvet

Proizvode iz ove linije sadrže čak i runolist cvet, koji je je najčistiji besmrtni cvet sa glečera švajcarskih Alpa, koji je poznat po tome što uspešno odoleva svim vremenskim uslovima. Runolist izgleda kao delikatni cvet, ali njegove antioksidacione i zaštitne moći su zadivljujuće.

 

Ultra – violet neutralizatori

Neki od najvećih neželjenih efekata koje devojke imaju posle farbanja jesu nestabilan ton, neželjeni refleksi i manjak intenziteta boje. Zato ova linija sadrži i ove ultra - violet neutralizatore, sačinjene od mešavine plave i ljubičaste boje, koji direktno i dugotrajno neutrališu neželjene tonove, naglašavaju reflekse, pramenove i bude prirodni sjaj kose.

Da li ćeš i ti ovoga leta biti odvažna kao i Emili? Podeli sa nama u komentarima!

Pročitaj još: Kako odabrati pink ruž za usne prema tonu kože

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Kérastase Paris Bain Lumiere

  Poručite odmah
 • Kérastase Paris Bain Ultra Violet

  Poručite odmah
 • Kérastase Paris Blond Absolu Masque Ultra Violet

  Poručite odmah
 • Kérastase Paris Blond Cicaflash Treatment

  Poručite odmah
 • Kérastase Paris Cicaplasme

  Poručite odmah

Povezane teme: nega, poznati, trend, frizura, stil, moda, leto, iskopiraj izgled, dnevna rutina, transformacija, kosa, hijaluronska kiselina, duga kosa, Nega kose, Kerastas

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Podeli radost sa nekim! KIEHL’S X MADE BY RADIO praznična kolekcija je stigla!

Ove godine poseban poklon čeka te iza vrata u Kiehl's radnjama u ograničenom izdanju stiže nam praznična kolekcija, vreme je da počneš sa odbrojavanje...