Otkrili smo: novi čvrsti šampon za kosu!

Vreli letnji dani su iza ugla, a u susret njima naša kosa je „na udaru“ mnogobrojnih neprijatelja više nego u bilo koje drugo godišnje doba. Štetno sunčevo zračenje, more, hlorisana voda iz bazena, znojenje i učestalije pranje kose tokom leta čine je podložnijom oštećenjima i prete da trajno naruše njen kvalitet i sjaj koji mukotrpno postižemo uz pomoć raznoraznih proizvoda za negu na koje se ritualno oslanjamo.

Uz to, standardni štetni faktori, sveprisutni tokom cele godine, takođe vrebaju na svakom koraku, te su šanse za opstanak i održavanje kvaliteta kose još manje. Često feniranje, upotreba presa i figara, bojanje, u kombinaciji sa gorepomenutim okolnostima koje donosi leto recept su za katastrofu, a njen ishod jeste suva, tanka i oštećena kosa. Ali ono čega je malo koja od nas svesna jeste da je čvrsti šampon za kosu – idealni šampon za kosu! Leti ili u bilo koje doba godine, šampon za kosu sa 94% sastojaka biljnog porekla biće tvoj najverniji saveznik.

Garnier Botanic Therapy

Otkrili smo: novi čvrsti šampon za kosu!

Širok je dijapazon načina da obnoviš kosu, ali Garnier se i na ovom polju u potpunosti ističe jer je obezbedio prirodan način za obnovu tvoje oštećene kose! Za bilo koji čvrsti šampon za kosu iz Garnier Botanic Therapy linije da se opredeliš, vratićeš svojoj kosi prirodnu lepotu i jačinu.

Čvrsti šamponi za kosu dolaze u praktičnom pakovanju, stoga će moći da bude uz tebe u bilo kojoj prilici. Uz to, uživaćeš znajući da istovremeno brineš o planeti budući da se ovo pakovanje može 100% reciklirati.

Ono po čemu se izdvajaju jeste i sam njihov sastav od 94% sastojaka biljnog porekla koji će tvojoj kosi pružiti jedinstvenu negu i prirodnu lepotu.Takođe, zahvaljujući svom malom, ali koncentrovanom formatu, 1 čvrsti šampon može da traje kao i 2 boce klasičnog tečnog šampona od 250 ml.* 

*Količina može da varira zavisno od dužine kose.

Čvrsti šampon za kosu

Ukoliko je tvoja boljka suva i oštećena kosa, tanka kosa ili joj, jednostavno, nedostaje mekoća, nema razloga za brigu! Garnier Botanic Therapy šamponi za kosu pravi su odgovor za bilo koji tip od ovih problema, a ono što im je zajedničko jeste da je pena bogata, kremasta i penasta poput one kod tečnih šampona.

Otkrili smo: novi čvrsti šampon za kosu!Lomljiva, suva, i kosa oštećena usled prekomernog feniranja, peglanja i bojenja najveći će benefit dobiti iz Botanic Therapy Honey & Beeswax šampona. Formula sa 94% sastojaka biljnog porekla, Botanic Therapy čvrsti šampon za veoma oštećenu kosu, hrani i obnavlja kosu bez otežavanja. Čvrsti šampon za veoma oštećenu kosu sa formulom bez silikona, za kosu prirodnu na dodir. Obezbeđuje svu potrebnu negu, kremastu teksturu i nežnu penu poput običnog šampona. Raščešljavanje je olakšano, a kosa je, obnovljena i nahranjena uz nežni miris meda.

Ukoliko, s druge strane, je tvoja kosa tanka i izgleda beživotno, Botanic Therapy Ginger Recovery pravi je izbor za tebe! U formuli sa 94% sastojaka biljnog porekla, Botanic Therapy čvrsti šampon za revitalizaciju kose nudi kompletnu negu, kremastu strukturu i penu poput regularnog šampona. Intenzivno revitalizovana i ojačana, kosa izgleda zdravo, jače i sjajnije uz fantastičan miris đumbira i cimeta.

94% sastojaka biljnog porekla

Otkrili smo: novi čvrsti šampon za kosu!

Blagotvorno dejstvo koje sastojci biljnog porekla mogu imati na tvoju kosu jasno je kao dan, a na tebi je da njihovu delotvornost okreneš u svoju korist! Hranljivi sastojci Botanic Therapy Coconut & Macadamia intenzivno će hidrirati tvoju kosu i pružiti joj mekoću o kakvoj si oduvek maštala. Upravo formula obogaćena uljima kokosa i makadamije omogućiće taj nivo mekoće dostižnim, a neodoljiv miris kokosa pratiće te u korak.

S tim, svi Garnier Botanic Therapy šamponi za kosu, koji u svom sastavu nemaju  konzervans, su must have i ove, ali i svake sezone!

Pročitaj još: 6 saveta za nude makeup look

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Garnier Botanic Therapy Solid Shampoo Honey & Beeswax

    Poručite odmah
  • Garnier Botanic Therapy Solid Shampoo Ginger Recovery

    Poručite odmah
  • Garnier Botanic Therapy Solid Shampoo Coconut & Macadamia

    Poručite odmah

Povezane teme: nega, frizura, stil, kosa, Garnier, duga kosa, organska kozmetika, nega kose, oštećena kosa, tanka kosa

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da zaštitiš kožu tokom zime?

Ako ove sezone želiš da svojoj koži pružiš hidrataciju, za tebe smo izdvojili fenomenalne preparate sa kojima ne možeš da pogrešiš...