Reci zbogom ispucalim krajevima i slamastoj kosi

Dugačka, kratka, ošišana ravno ili stepenasto, paž ili bob, sve mi vrlo dobro znamo da je za nas, žene, naša kosa glavni adut. Tome u prilog treba istaći i da s njom često i komuniciramo, flertujemo odnosno način korišćenja naše kose spada već uveliko u tzv. ’’body language’’, i stoga je jako bitno da se osećamo confident kada je naša kosa u pitanju. Međutim to često i nije realno, jer glavni neprijatelji od kojih ističemo: rascvetale krajeve, nedostatak volumena kao i onaj osećaj „suvoće“ i na kraju ali ne manje važno teme glave koje se konstantno masti, nam često naruše samopouzdanje a zatim i raspoloženje.

 

Ali činiš sve što je u tvojoj moći da se odupreš nagonu za pranjem kose svaki drugi, ako ne i svaki dan. Ovo su samo neki od mnogobrojnih golgota s kojima se susrećemo, a često ne izostaje ni osećaj krivice, budući da imamo osećaj da zapravo same doprinosimo ovom tipu problema.

SOS: Ispucali krajevi i slamasta kosa?

Godine farbanja, feniranja, isprobavanja najrazličitijih boja i stilova ostavljaju trag na našoj kosi koji, ma koliko se trudile, ne uspevamo da izbrišemo. Učestale posete frizeru i šišanje ispucalih krajeva mogu da pruže kratkoročno olakšanje, ali nisu rešenje srži problema. Budžet posvećen najraznovrsnijim preparatima i tretmanima, čini se, s vremenom raste i množi se i što se više čini da smo bliže cilju, umakne nam za dlaku.

 

Zašto komplikovano ako može jednostavno?

Odgovor je, često, na dohvat ruke i praktično nas doziva, ali ostajemo gluvi na ovo jer smo u zabludi da je rešenje problema komplikovano, nedostižno i basnoslovno skupo, jer da nije ništa od navedenog, ne bi bilo trajno.

Šta ako lek za oštećenu, suvu kosu i ispucale krajeve, dolazi u bočici koja je svima pristupačna i na dohvat ruke u svim drogerijama?

Upravo to je ono što izdvaja preparate iz Garnier Fructis SOS Repair linije u moru ostalih proizvoda za borbu protiv suve i oštećene kose.

Brend koji razume važnost zdrave i jake kose

Garnier Fructis SOS Repair šampon, kao stub ove linije, dolazi u poluprovidnoj bočici te ćeš, stoga, uvek znati kada je pri kraju. U svom sastavu ima silikon, ključan za glatku kosu, pa nakon svakog šamponiranja kosa postaje sve glađa i glađa i, što je najvažnije, ne isušuje teme glave.

Kada je šamponiranje i pranje kose obavljeno, Garnier Fructis SOS Repair balzam će ti pomoći da lako raščešljaš kosu. Kao i svi proizvodi iz ove linije, i balzam sadrži ulje indijskog grožđa koje ne samo da obnavlja kosu, već i pospešuje njen rast. Tvoja kosa neće biti obnovljena samo površno jer jedan od sastojaka balzama jeste i kerafil, biljni derivat koji prodire u koren vlasi i obnavlja je iznutra.

Kruna cele Garnier Fructis SOS repair linije jeste Garnier SOS Repair 10 u 1 krema za kosu i predstavlja finalni touch savršene hair care rutine. Krema dolazi u praktičnom pakovanju, sa pumpicom i obiluje mnoštvom hranljivih materija ključnim za oporavak suve i oštećene kose. Ulje amile i tečni amino keratin kojima je obogaćena doprinosi zadržavanju vlažnosti u samom korenu dlake, čime hidrira kosu i čini je glatkom. Može se naneti i na morku i suvu kosu, čini kosu lepršavom i mekom na dodir i lako se raščešljava. Prelep voćni miris pratiće te kroz ceo dan, a oštećena i suva kosa biće preporođena.

Reci zbogom ispucalim krajevima i slamastoj kosi

Jačina oštećene kose, kao i njena fleksibilnost, potkrepljeni su tečnim amino keratinom, prisutnim u svim proizvodima Garnier Fructis SOS Repair linije.

Naša kosa je naša snaga

Kada se zdravlje naše kose dovede u pitanje, od krucijalne je važnosti baciti pogled na poleđinu ambalaže. Proizvoda koji pomažu u borbi protiv suve i oštećene kose je pregršt, ali retki se izdvajaju i prednjače u odnosu na ostale isključivo zahvaljujući hranljivim sastojcima kojima su bogati, a koji ciljano utiču na srž problema. Zato je bitno da znamo prirodu sastojaka preparata koje koristimo, kao i kako i koliko delotvorno utiču na zdravlje naše kose. Rascvetali krajevi, suva, lomljiva i oštećena kosa biće stvar prošlosti, a nove, regenerisane vlasi koje odlikuju mekoćom, sjajem i otpornošću na sve spoljašnje uticaje postaće tvoj zaštitni simbol.

 

Svaki od ovih preparata možeš poručiti klikom na proizvode ispod teksta.

Da li si isprobala Garnier Fructis SOS Reapir liniju? Podeli s nama u komentarima tvoje utiske!

Pročitaj još: Hidriraj kožu kao nikad: fuzija aloe vere i hijaluronske kiseline 

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Garnier Fructis SOS Repair Fortifying Shampoo

  Poručite odmah
 • Garnier Fructis SOS Repair Fortifying Conditioner

  Poručite odmah
 • Garnier Fructis SOS Repair Mask

  Poručite odmah
 • Garnier Fructis SOS Repair 10 in 1

  Poručite odmah

Povezane teme: nega, frizura, stil, moda, kosa, Garnier, duga kosa, Garnier Fructis

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Najbolje od TikTok-a: 9 beauty proizvoda koji su postali viralni – sa razlogom!

Ako si aktivni korisnik TikToka, onda ćes sigurno voleti ove beauty proizvode...