Vreme je da ovog proleća kažeš zbogom oštećenoj kosi!

Vreme je da ovog proleća kažeš zbogom oštećenoj kosi!

Hej ti, cool devojko! Sigurno si barem jednom u životu napravila neku veliku promenu sa svojom kosom. Možda si se preko noći odlučila za novu boju- brineta ili plavuša, ili si poželela da tvoja kosa bude kovrdžava ili su ti jednostavno dosadile tvoje prirodne kovrdža. Bez obzira na promene koje si napravila, jedna stvar je sigurna - česta upotreba hemijskih tretmana i stilizovanje može ozbiljno oštetiti tvoju kosu.

Dodaj na to nepravilnu negu, stres i spoljašnje faktore na koje ne možeš da utičeš, i često kasno shvatiš da tvojoj kosi treba pomoć.

Evo pet znakova koji mogu ukazivati na oštećenje kose:

Ispucali krajevi kose koji izgledaju kao da su se "razdvojili"

Dehidrirana i suva kosa kojoj nedostaje sjaj

Krhka kosa koja se lako lomi čak i pri najmanjem povlačenju ili češljanju

Kosa koja izgleda kruto i bez sjaja, bez one poželjne mekoće i svilenkastog izgleda

Beživotna kosa koja deluje grubo na dodir, bez mekoće.

Ako si prepoznala bilo koji od ovih znakova na svojoj kosi, nemoj da brineš, nisi jedina. Ovo je čest problem i zato su tu preparati koji ti mogu pomoći. Tvoja kosa će ponovno zablistati i biti spremna za sve tvoje cool avanture!

Šampon za obnavljanje kose:

Ako želiš da tvoja kosa izgleda zaista kul, moraš da imaš jedan obavezan adut - šampon za obnavljanje kose!

Nećemo se lagati, ispucani krajevi su neosporni dokaz da tvoja kosa nije u najboljem stanju. Možda si otišla kod frizera da bi popravila situaciju, ali ta pomoć često bude samo privremena i ne rešava suštinski problem.

Zato je vreme da preuzmeš stvar u svoje ruke i koristiš šampon za obnavljanje iz te posebne linije proizvoda.

L'Oreal Paris Elseve Total Repair 5 šampon obogaćena ceramidom i ekstraktom cveta nevena pruža 5 benefita, kosa će ti biti obnovljena, jaka, meka, sjana i vitalna. Ovaj šampon će obnoviti površinska oštećenja tvoje kose, sprečiti pucanje vrhova i vratiti joj zdrav izgled. Nema više dosadnih iscepanih krajeva, tvoja kosa će izgledati kao da si upravo izašla iz najkul frizerskog salona!

Redovna upotreba šampona za obnavljanje će transformisati tvoju kosu i učiniti je zdravom i sjajnom.

Maska za kosu je obavezna:

Tvojoj kosi je potrebna zaštita od lomljenja! Prvi korak je svakako šampon, ali to nije sve! Maska za kosu je tajni sastojak za neuništivu kosu. Zaboravi na lomljenje, jer će tvoja kosa biti zaštićena i spremna za brzu i nezaustavljivu obnovu.

Amino Acid Scalp Moisture-Restoring Treatment Mask od Kiehl’s-a tretman za kosu je kralj svih tretmana - pruža hidrataciju i osvežavajući osećaj suvoj kosi. Dubinski hidrira, a bez težine na kosi! Tvoja kosa će biti hidrirana i nahranjena, stvarajući idealne uslove za zdravu kosu koja oduzima dah. Sada možeš zaboraviti na sve prepreke u oblikovanju kose - ovaj tretman će ti olakšati put do savršene frizure. Tretman je tvoj verni zaštitnik od termičkog tretiranja kose i tvrde vode. Bez obzira na tip tvoje kose I vlasišta, čak i ako je suvo i osetljivo, on je tu da pruži zaštitu od svih agresivnih efekata.

Dakle neka ova maska bude tvoje tajno oružije. Zaboravi na dosadne punđe i repove, jer će tvoja kosa ponovo postati neodoljivo meka i jednostavna za oblikovanje. Spremi se da zablistaš sa sjajnom kosom punom života!

Kapi za kosu:

Nega kose je must-have! Možeš da se poigraš s kosom, ali ne zaboravi da joj redovno pružaš pažnju. Evo kako:

Sa L'Oreal Paris Elseve Extraordinary Oil uljem za oštećenu kosu, ovo je prava poslastica za tvoju oštećenu kosu! Ovo neverovatno ulje obogaćeno ekstraktom lotosa pruža kosi tretman a kosa ti neće biti masna. Rezultat? Tvoja kosa će zasijati luksuznim sjajem. Dodaj ekstra dozu stila svojoj kosi s L'Oreal Paris Elseve Extraordinary Oil-om i oseti razliku u svojoj kosi - kao nikada pre!

Pročitaj još: Volumen i uvijene trepavice kao iz salona! Da, moguće je sa ovom novom maskarom!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Elseve Total Repair 5 Shampoo

    Poručite odmah
  • Amino Acid Scalp Moisture-Restoring Treatment Mask

    Poručite odmah
  • L'Oreal Paris Elseve Extraordinary oil

    Poručite odmah

Povezane teme: frizura, kosa, Loreal Paris, duga kosa, Elseve Total Repair 5, nega kose, oštećena kosa, Kiehl’s

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da zaštitiš svoju kožu tokom zime?

Većina ljudi zimi izbegava da na svoju kožu nanosi kreme sa saštitinim faktorom tokom hladnih dana, ali verujte nam na reč, radite pogrešnu stvar...