Dunja Jovanić otkriva 10 stvari koje je čine Dunjom

U najnovijoj epizodi serijala Make Up in the City, Dunja Jovanić eksluzivno otkriva šta je to što nju čini baš onakvom kakva jeste. Verovatno već možeš da pretpostaviš koji su to zaštitni znaci jedne od naših najpoznatijih influenserki - od nezaobilazne Bejbi koja je uvek uz Dunju, pa do naočara za sunce, bez kojih ćeš je retko sresti. Pogledaj video i saznaj šta je to što Dunju čini Dunjom!

Kako bi i ti blistala kao Dunja Jovanić u ovoj epizodi serijala Make Up in the City, predstavljamo ti njene omiljene makeup proizvode koje je pomenula u ovom videu.

Maybelline New York Lash Sensational maskara

Kako Dunja kaže, Lash Sensational maskara je apsolutno najomiljenija maskara na svetu. Dunja se svakodnevno suočava sa pitanjima da li koristi veštačke trepavice, a odgovor je uvek NE – u pitanju je samo Lash Sensational maskara brenda Maybelline New York. A kako bi joj trepavice bile 100 posto savršene, Dunja koristi specijalni trik: ona ne koristi jednu, već dve tubice Lash Sensational maskare. Za prvi sloj maskare, Dunja koristi svežu, noviju maskaru, a za drugi, stariju, suvlju, za jači efekat volumena. Dunjin savet je da novu maskaru otvoriš, pustiš da u nju uđe kiseonik, dobro zatvoriš i kreneš da koristiš nakon desetak dana. Takođe, da bi tvoje trepavice bile baš kao Dunjine, ne zaboravi da uvek koristiš dva sloja maskare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Maybelline New York Superstay Matte Ink ruž za usne

Ono po čemu je Dunja prepoznatljiva jeste i nude ruž za usne, bez kojeg ćeš je retko videti. Njen apsolutni favorit je Maybelline New York Superstay Matte Ink ruž za usne, koji je postojan čak do 16 sati. Dunjina omiljena nijansa je 65 koja je savršen dodatak kako dnevnom, tako i večernjem look-u. Ako do sada nisi probala ovaj ruž, apsolutno će te oduševiti njegova intenzivna boja, kao i aplikator u obliku strele koji ostavlja mat efekat samo jednim nanosom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Maybelline New York Color Sensational Shine Compulsion ruž za usne

Kada ne nosi mat i nude ruževe za usne, Dunja bira Maybelline New York Color Sensational Shine Compulsion ruž za usne nijanse 50. Ovaj ruž, sa formulom koja sadrži 60 procenata uljanih sastojaka, daće tvojim usnama neodoljiv i zavodljiv sjaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Pogledaj još: Make Up In The City: Taksi izazov sa Martinom

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Lash Sensational

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Lash Sensational Luscious

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink Seductress

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Shine Compulsion 50

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, maskara, crveni karmin, formalna šminka, oči, karmin, ruž, usne, mat, večernja šminka, dnevna šminka, nude, iskopiraj izgled, dunja jovanić, imfashionbabe, tutorial, mat usne, prirodni look, Make Up in the City, Maybelline New York, trepavice

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Profesionalno šminkanje: korak po korak

Želiš da se našminkaš kod kuće a da to izgleda kao da te je šminkao pravi makeup artist, ovo su koraci kojih treba da se pridržavaš i uspeh je zagaran...