Ena Luna i Paula testiraju SuperStay Ink Crayon ruž u olovci

U najnovijoj epizodi serijala Make up in the City, Ena Luna i Paula detaljno testiraju hit ruž u olovci brenda Maybelline New York – SuperStay Ink Crayon.

Ruževi u olovci u poslednje vreme dobili su na popularnosti pre svega zbog toga što se lako nanose. Kao što možeš i videti u videu, ruž lako klizi po Eninim i Paulinim usnama, a iako se njih dve sve vreme super zabavljaju i pričaju, nanose ga precizno, kao profesionalni šminkeri.

Šest savršenih nijansi SuperStay ruža u olovci

Ovaj ruž u olovci dostupan je u šest fenomenalnih nijansi, a svaku od njih lako ćeš iskombinovati sa dnevnim, večernjim ili poslovnim look-om. Kao što vidiš, Ena je apsolutno oduševljena pink i nude nijansama, dok su Paulini favoriti narandžaste i crvene boje. Naravno, boje se mogu i kombinovati, pa od dve nijanse ovog ruža možeš dobiti potpuno novu, jedinstvenu boju.

Mat efekat ne izlazi iz mode

Iako je u poslednjih nekoliko meseci sve više ruževa sa sjajnim efektom na tržištu, mat ruževi ipak ne izlaze iz mode, i kako stvari stoje, još dugo će ostati u trendu. Maybelline New York SuperStay Ink Crayon daće tvojim usnama intenzivnu mat nijansu, a kako je dugotrajan, ostaće na tvojim usnama tokom čitavog dana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Kako naneti ruž za usne u olovci za najbolji efekat?

Za nanošenje ovog ruža nije ti potrebna posebna tehnika. Razlog za to leži u njegovom obliku. Zašiljenin vrhom oiviči gornju usnu, pa zatim dalje prati konture usana. Kada si ih oivičila, ostatak popuni debljim delom olovke. Kada je vreme da se olovka ponovo zareže, ne brini, nije potrebno da kupuješ rezač za šminku. Maybelline New York SuperStay Ink Crayon u sebi ima ugrađen rezač.

Skidanje šminke sa usana

Kako je ovaj ruž izuzetno intenzivne boje, tako Ena Luna i Paula za skidanje ruža sa usana koriste Garnier Skin Naturals dvofaznu micelarnu vodu za čišćenje lica. Ova micelarna voda obogaćena uljem skida svaki tip šminke, čak i vodootpornu, a koža nakon nje ostaje čista i meka bez masnih tragova.

 

Koja nijansa Maybelline New York SuperStay Ink Crayon ruža u olovci ti se najviše dopada? Podeli sa nama u komentarima!

Pogledaj još: Makeup In The City: Tutorijal sa Enom

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon 40 Laugh Louder

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon 45 Hustle In Heels

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon 60 Accept A Dare

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon 10 Trust Your Gut

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon 25 Stay Exceptional

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon 30 Seek Adventure

  Poručite odmah
 • Garnier Micellar Cleansing Biphase Water in Oil

  Poručite odmah
 • Garnier Micellar Cleansing Biphase Water in Oil 100 ml

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, karmin, ruž, mat, prirodni look, crveni ruž, crveni karmin, olovka za usne, dnevna rutina, večernja rutina, skidanje šminke, Maybelline New York, Garnier, vodootporna šminka, micelarna voda, ruž za usne u olovci

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Važno je da izabereš pravi prajmer prema svom tipu kože, kako bi osetila sve benefite ovog cuvenog makeup proizvoda !

Isti makeup proizvodi pa tako i prajmeri za lice potpuno drugačije izgledaju na različitim tipovima kože, zato je važno da izabereš onaj pravi prema s...