#FestivalReady: 4 poznate blogerke preporučuju ti svoje omiljene hipi stilove! (VIDEO)

Hippie Romantic, Hippie Rock, Hippie Nude ili Hippie Chic? Šta misliš, koji je za tebe? Poznate blogerke predstavljaju ti svoja omiljena #FestivalReady izdanja, a tvoje je samo da odabereš:

Hippie Romantic

@ANASTASIJASTASHA bira romantično festivalsko izdanje. Uz haljinicu retro printa, nosi džins i puno svetlucavog nakita. Oči naglašava nude senkama, definiše i ističe obrve uz dodatni akcenat na oči uz pomoć mačkasto izvučenoh gel-ajlajnera i ove sezone nezaobilazne Mega Volume Miss Hippie maskare! Još malo sjaja za usne - i roadtrip može da počne!

Hippe Rock

@IVA_CHU odlučuje se za nešto žešći look, idelan za omiljene koncerte! Uz eklektičan džipsi outfit, obavezno ističe svoje prirodno markantne obrve olovkom u odgovarajućoj boji. Na ceo kapak, izvlačenji oštru ivicu i preko nejgovih oboda nanosi tamno sivu senku iz smokey palete senki za oči, takođe i na ivicu donjeg kapka, a oči dodatno naglašava tankom ajlajner linijom koja prati ivicu gornjeg kapka: ravnom linijom od polovine ka spolja. Miss Hippie maskara za festivalski finiš i dugotrajni jarko crveni ruž, za zavodljive usne tokom cele uzbudljive večeri!

Hippie Nude

Goli stomak, peruške i rese : bez ovog nema hippie izgleda i to dobro zna  @BONJOURJR. Uz ovo nežno i zavodljivo izdanje bira i takav make-up: najpre nude senke za oči, svetljijih nijasni, da dodatno otvore oko. Ultra precizan ajlajner - u tankoj liniji na ivicu gornjeg i donjeg kapka. Naglašene obrve, voluminizirane trepavice uz pomoć Miss Hippie maskare i nežno roze sjaj za usne. I plešite do jutra!

Hippie Chic

Ne odričeš se glamura ni u festivalskoj prašini? @NINAMILOVIC ima predlog za tebe! Bira belu boho bluzu i suknju printa u stilu sedamdestih. Olovkom za obrve u nijansi koja odgovara njenim svetlim obrvama popunjava i definiše oblik, pokretima u smeru rasta obrva, a zatim boju nežno ublenduje četkicom, za baršunast izgled. Bira zlatnu senku za oči koju nanosi na ceo kapak, a zatim nanosi Superstar ajlajner - od polovine kapka oštrom linijom ka gore. Mega Volume Miss Hippie i vatreno crveni sjaj za usne finiširaće ovaj šik party izgled!

Poledaj video i odaberi svoj #FestivalReady look!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Mega Volume Miss Hippie L'Oreal Paris

  • Brow Artist Maker L'Oreal Paris

  • Superstar Superliner L'Oreal Paris

  • Infallible Mega Gloss L'Oreal Paris

Povezane teme: maskara, ajlajner, obrve, iskopiraj izgled

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Proizvodi koje moraš isprobati ovog meseca

Sigurni smo da ćeš sa najvećim zadovoljstvom koristiti, ako ne sve, onda bar većinu beauty proizvoda koje smo brižljivo odabrali za tebe i stavili na ...