#FestivalReady: 4 poznate blogerke preporučuju ti svoje omiljene hipi stilove! (VIDEO)

Hippie Romantic, Hippie Rock, Hippie Nude ili Hippie Chic? Šta misliš, koji je za tebe? Poznate blogerke predstavljaju ti svoja omiljena #FestivalReady izdanja, a tvoje je samo da odabereš:

Hippie Romantic

@ANASTASIJASTASHA bira romantično festivalsko izdanje. Uz haljinicu retro printa, nosi džins i puno svetlucavog nakita. Oči naglašava nude senkama, definiše i ističe obrve uz dodatni akcenat na oči uz pomoć mačkasto izvučenoh gel-ajlajnera i ove sezone nezaobilazne Mega Volume Miss Hippie maskare! Još malo sjaja za usne - i roadtrip može da počne!

Hippe Rock

@IVA_CHU odlučuje se za nešto žešći look, idelan za omiljene koncerte! Uz eklektičan džipsi outfit, obavezno ističe svoje prirodno markantne obrve olovkom u odgovarajućoj boji. Na ceo kapak, izvlačenji oštru ivicu i preko nejgovih oboda nanosi tamno sivu senku iz smokey palete senki za oči, takođe i na ivicu donjeg kapka, a oči dodatno naglašava tankom ajlajner linijom koja prati ivicu gornjeg kapka: ravnom linijom od polovine ka spolja. Miss Hippie maskara za festivalski finiš i dugotrajni jarko crveni ruž, za zavodljive usne tokom cele uzbudljive večeri!

Hippie Nude

Goli stomak, peruške i rese : bez ovog nema hippie izgleda i to dobro zna  @BONJOURJR. Uz ovo nežno i zavodljivo izdanje bira i takav make-up: najpre nude senke za oči, svetljijih nijasni, da dodatno otvore oko. Ultra precizan ajlajner - u tankoj liniji na ivicu gornjeg i donjeg kapka. Naglašene obrve, voluminizirane trepavice uz pomoć Miss Hippie maskare i nežno roze sjaj za usne. I plešite do jutra!

Hippie Chic

Ne odričeš se glamura ni u festivalskoj prašini? @NINAMILOVIC ima predlog za tebe! Bira belu boho bluzu i suknju printa u stilu sedamdestih. Olovkom za obrve u nijansi koja odgovara njenim svetlim obrvama popunjava i definiše oblik, pokretima u smeru rasta obrva, a zatim boju nežno ublenduje četkicom, za baršunast izgled. Bira zlatnu senku za oči koju nanosi na ceo kapak, a zatim nanosi Superstar ajlajner - od polovine kapka oštrom linijom ka gore. Mega Volume Miss Hippie i vatreno crveni sjaj za usne finiširaće ovaj šik party izgled!

Poledaj video i odaberi svoj #FestivalReady look!

 

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Mega Volume Miss Hippie L'Oreal Paris

  • Brow Artist Maker L'Oreal Paris

  • Superstar Superliner L'Oreal Paris

  • Infallible Mega Gloss L'Oreal Paris

Povezane teme: maskara, ajlajner, obrve, iskopiraj izgled

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Novembarski makeup trend: smokey eye boje bakra

Bez obzira da li spadaš u grupu makeup minimalista ili voliš jaku, upadljivu šminku i intenzivne boje, ovaj novembarski makeup trend je siguran iskora...