La Roche-Posay - Micelarne vode ULTRA

Šminka, nepravilnosti, zagađenje i neprijatan osećaj na koži su stvar prošlosti sa novom formulacijom La Roche-Posay micelarnih voda. Putem novih formula pruženo je rešenje kojim se uklanjaju mikroskopske nečistoće dok zaštitna funkcija hidrolipidne barijere kože ostaje očuvana. Renoviranom formulom koju karakteriše optimalna tolerancija bez parabena, boja, alkohola i sapuna, kao i snažna efikasnost čišćenja kreirana je micelarna voda za svaki tip kože.

La Roche-Posay - Micelarne vode ULTRA

Glavna briga žena kod odabira proizvoda za čišćenje kože je njihova efikasnost prilikom:

  • uklanjanja šminke
  • temeljnog čišćenja kože

Svaki dan mikroskopska prašina i oku nevidljive čestice zagađenja prijanjaju na kožu i uzrokuju oksidativni stres i iritacije. Žene sa osetljivom do reaktivnom kožom često imaju poteškoće prilikom odabira odgovarajućeg „čistača“ za njihov tip kože. Svaka od njih želi efikasnost kada je reč o proizvodima za čišćenje lica, kako bi što pre uklonila svaki trag šminke i nečistoće. Budući da je reaktivna koža posebno osetljiva, često se javljaju simptomi kao što su zatezanje, svrab i peckanje. Upravo iz tog razloga, efikasnost i optimalna tolerancija moraju ići ruku pod ruku kada govorimo o problematičnoj koži lica i proizvodima kojima se ona tretira.

Budući da je utvrđeno da je prioritet žena da efekat čišćenja bude vidljiv već sa prvom vaticom, La Roche-Posay je kreirao formule koje su prilagođene različitim potrebama kože i efikasno rešavaju upravo taj problem.

RENOVIRANA FORMULA

La Roche-Posay - Micelarne vode ULTRA

U renoviranoj formuli micelarnih voda, La Roche-Posay kombinuje moć micela sa glicerinom za bolju efikasnost i toleranciju. Formula je lako razmaziva, omogućava bolju adheziju na šminku i nečistoće i pruža lakše uklanjanje nečistoća sa manje trljanja.

La Roche-Posay razume da svaki tip kože ima svoje vlastite potrebe čišćenja, pa su stručnjaci za osetljivu kožu upravo iz tog razloga kreirali 3 jedinstvene formule u kojima je kombinovana efikasnost za uklanjanje nečistoće, šminke i oku nevidljivih čestica zagađenja sa aktivnim sastojcima - La Roche-Posay termalnom vodom.

MICELARNA VODA ULTRA – OSETLJIVA KOŽA

Efikasno čisti, uklanja šminku i umiruje. Izvrsno uklanja nečistoće i prljavštinu, nežno čisti i ne suši kožu, ostavlja kožu blistavo čistom i pruža osećaj svežine. Ovu micelarnu vodu karakteriše svežina fiziološkog mirisa sa novom efikasnošću i 1% glicerina.

Žene sa reaktivnom kožom susreću se sa izazovima prilikom odabira odgovarajućeg preparata za čišćenje. Svesne su važnosti čišćenja šminke, smoga i dima sa svoga lica. Koža im reaguje na svakodnevno čišćenje (zatezanje, peckanje, crvenilo), što indicira na poremećaj lipida zaštitne hidrolipidne barijere kože. Kako bi se smanjile iritacije sa kojima se svakodnevno susreću, potrebna im je optimalno tolerantna formula za čišćenje i za uklanjanje mikroskopskih nečistoća.

MICELARNA VODA ULTRA – REAKTIVNA KOŽA

La Roche-Posay - Micelarne vode ULTRA

Micelarna voda La Roche-Posay je prvi put tretirana na reaktivnoj koži. Karakteriše je pojačana koncentracija glicerina 5% kojom se postiže vrlo prijatna, glatka tekstura. Dokazana je snaga hidratacije, nežno čisti i ne suši kožu, ostavlja kožu blistavo čistom, deluje protiv zatezanja, crvenila i protiv osećaja žarenja i koži pruža prijatnost. Dostignuće u čišćenju reaktivne kože! 

EFFACLAR MICELARNA VODA ULTRA – MASNA KOŽA

Efikasno čisti, uklanja šminku i pročišćava. Karakteriše je svežina Effaclar mirisa sa pročišćavajućom snagom cinka i 1% glicerina. Ova micelarna voda koži pruža osećaj svežine, izvrsno uklanja nečistoće i prljavštinu, uklanja 98% šminke već prvom vaticom, ostavlja kožu blistavo čistom i manje sjajnom, nežno je čisti i ne suši.

Da saznate više, pogledajte recenzije: Proizvod meseca: La Roche-Posay Aqua Micelar Ultra

                                                              La Roche-Posay micelarna voda Ultra - reaktivna koža
 

Za ovaj izgled preporučujemo

  • La Roche-Posay Micellar Water ULTRA

    Poručite odmah

Povezane teme: nega, večernja rutina, skidanje šminke, osetljiva koža, La Roche-Posay

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Multimasking: 4 načina na koje možeš da isprobaš ovaj praktičan trend

Otkrivamo vam sve sto nisi do sada znala o multimaskingu...