Make Up In The City – BFF dan

Još jedna epizoda puna smeha, zanimljivosti i razotkrivanja nekih sećanja naših dragih devojaka Make Up In The City ekipe je pred nama. Devojke nam u ovoj epizodi pričaju o prijateljstvu, otkrivaju nam šta za njih znači BFF, kao i šta misle o obeležavanju Svetskog dana prijateljstva. U ovoj epizodi im se čak pridružio i Dunjin najbolji prijatelj koji je svima izmamio osmeh na lice.

Crveno je boja ljubavi

Kao što si mogla da primetiš, sve devojke imaju crveni karmin i baš svaka nosi identičnu nijansu crvenog Maybelline New York karmina, a apsolutno fantastično izgleda i na Dunjinom tamnijem tenu i na Anastasijinom svetlom tenu.

Ovo je moguće, zahvaljujući sjajnim ruževima iz Made For All kolekcije, Maybelline New York brenda, čija formula je kreirana uz pomoć specijalno izabranih pigmenata, testiranih na čak 50 različitih tonova kože, koji zaista pristaju svima.

U ovom slučaju, baš svakoj devojci iz ekipe savršeno stoji Made For All karmin, nijanse Red For Me 382. Dakle, ubuduće je verovatnoća da pogrešiš prilikom odabira odgovarajuće nijanse crvene boje karmina za sebe ili za svoju drugaricu svedena na minimum. Zar to nije sjajno?

 

Pogledaj još: Make Up in the City predstavlja: Šta moraš imati u svojoj torbi ovog proleća

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Red For Me 382

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Ruby For Me 385

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Fuchsia For Me 379

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Plum For Me 388

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Pink For Me 376

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Mauve For Me 373

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, formalna šminka, karmin, ruž, sjaj za usne, usne, trend, dunja jovanić, imfashionbabe, mat usne, proleće, prirodni look, crveni ruž, crveni karmin, crveni sjaj za usne, šminka za posao, Make Up in the City, Maybelline New York, Ena Luna, @enaluna, Anastasija Grujić, @grujic_anastasija, #bff, Made For All

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

UNICEF u Srbiji i Maybelline New York udružili snage da mladi koji se suočavaju sa mentalnim problemima dobiju podršku

Adolescencija je period suočavanja sa raznim teškoćama koje mogu da se odraze na mentalno zdravlje. To je i period u kojem se može učiniti mnogo toga...