Make Up In The City: Ena Luna u taksi izazovu

Ena Luna odgovara na još jedan Makeup On The Way izazov, jedne od najpoznatijih Maybelline devojaka, Adriane Lime. Adriana je ovoga puta za Enu pripremila malo neobičniji izazov, koji je Enu potpuno iznenadio. U makeup koferčetu je sačekao ruž za usne u nekoliko različitih nijansi uz pomoć kojih je morala da kreira kompletan makeup look. Pogledaj kako se Ena Luna snašla u ovom zadatku:

Karmin koji pristaje svima

U ovom izazovu, korišćen je Maybelline New York Made For All, karmin koji pristaje baš svima i koji je dizajniran tako da se prilagodi svakom tenu. On je formulisan sa specijalno izabranim pigmentima koji su testirani na 50 različitih tonova kože, gde je utvrđeno da podjednako neodoljivo stoji na svakom tenu. Zbog idealne kombinacije sastojaka, postignut je balans plavog i žutog podtona i baš to je razlog što ovaj ruž izgleda čarobno i na tamnom i na srednjem i na svetlom tenu.

Njegova kremasta hidrirajuća struktura, odlično je poslužila Eni, prilikom kreiranja celokupnog makeup looka sa samo 4 različite nijanse ovog karmina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Jedan karmin – 4 različite nijanse

Ovaj izazov Ena Luna je započela koristeći se svojom omiljenom nijansom ruža Maybelline New York Made For All, u  nijansi 382. Kako kaže, sa crvenim karminom nema greške kada je šminkanje za dnevne i večernje varijante u pitanju, odnosno sa klasikom je najsigurnije. Ni nanošenje ruža na usne dok je auto bio u pokretu joj nije teško palo, jer je kao mlađa umela sa lakoćom da stavlja karmin i bez ogledala.

Za ulepšavanje obraza uz pomoć karmina Made For All, odabrala je neku malo jaču nijansu ovog karmina pink boje, koji je prvo nanela na ruku, a onda prstima počela da utapkava po obrazima, trudeći se da ga što više izblenda kako ne bi bio previše izražen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Kako je zadatak zahtevao da uradi celokupan makeup uz pomoć različitih nijansi Maybelline New York Made For All karmina za usne, morala je da se snađe i odabere nijansu koja će najviše pristajati kao zamena za senku na njenim kapcima. Zato je odabrala malo tamniju nijansu karmina - 373, koji je nanela prvo oprezno na gornje kapke, a onda ohrabrena izgledom i na donju liniju kapka.

Šta misliš da li je Ena Luna uspešno odradila ovaj zadatak? Piši nam u komentarima!

Pogledaj još: Make Up In The City: Šminka za prvi dejt

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Fuchsia For Me 379

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Pink For Me 376

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Mauve For Me 373

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Red For Me 382

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, senke za oči, karmin, ruž, jesen, rumenilo, crveni ruž, crveni karmin, Make Up in the City, Maybelline New York, Ena Luna, @enaluna, Made For All

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da prepoznaš puder koji će odgovarati potrebama tvoje kože?

Puder makeup proizvod koji se bira pažljivo, evo kako da izabereš onaj koji odgovra potrebama tvoje kože...