Make Up in the City: Maybelline New York Lemonade Craze paleta senki za ceo look

Make Up in the City ekipa još jednom je pripremila fantastičan makeup izazov koji i tebi može poslužiti. Svako si se i ti susrela sa situacijom kada je neophodno izgledati savršeno, ali avaj, dostupan ti je samo jedan proizvod. Baš zato je naš makeup guru Điki, izazvao Anastasiju, za koju smatra da je dorasla ovom komplikovanom izazovu – full face makeup uz pomoć Maybelline New York Lemonade Craze palete senki.

A evo i korak po korak kako da se našminkaš uz pomoć Maybelline New York Lemonade Craze palete senki. Pogledaj i koje je nijanse Anastasija koristila tokom ovog makeup izazova:

Korak 1 - ten

U nedostatku pudera, i senka za oči može poslužiti. Izaberi nijansu Sherbet i širokom četkom za puder nanesi senku ravnomerno, preko celog lica. Iako senka ne može prekriti nesavršenosti kao full-coverage puder, ovaj efekat će te oduševiti.

Korak 2 – konturisanje

Nakon savršenog tena, na red dolazi konturisanje. Kako bi tvoje konture došle do izražaja, iskombinuj Old Fashioned i Sweet Tea nijansu, pa četkom za konturisanje povuci ravnu liniju duž jagodica. Kako bi lakše odredila na kom mestu bi trebalo da naneseš konture, uvuci obraze i napući se, pa će tvoja linija jagodica doći do izražaja.

Make Up in the City: Maybelline New York Lemonade Craze paleta senki za ceo look

Korak 3 – hajlajter

U poslednje vreme, look bez hajlajtera je nezamisliv. Srećom, u Lemonde Craze paleti postoji nijansa koja će lako zameniti ovaj esencijalni makeup proizvod. Nanesi nijansu Main Squeeze, na vrhove jagodica, nos i sredinu usana, i tvoj ten je spreman!

Korak 4 - obrve

Teško je zamisliti full makeup bez dobro uređenih obrva. Baš kao i kod konturisanja, iskombinuj Old Fashioned i Sweet Tea nijansu i četkicom za obrve pažljivo popuni obrve. Ako si svetlijeg tena, ne preteruj sa Old Fashioned nijansom, kako ti obrve ne bi izgledale neprirodno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Korak 5 – senka za oči

Naravno, pošto koristiš senku za oči za full-makeup look, ovaj korak će biti najlakši. Kao osnovu upotrebi nijansu Coral Punch, koju ćeš naneti na prelom kapka. Zatim, upotrebi Strawberry Lemonade nijansu za gornji i donji kapak, kako bi dobila jasnu strukturu oka. Nakon toga, potrebno je samo izvući liniju uz oko. Izaberi Old Fashioned nijansu i najtanjom četkicom povuci liniju tik uz trepavice, i izvuci blago krilce naviše na kraju oka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Korak 6 – usne

Kao zamenu za ruž, Anastasija je izabrala izuzetno neobičnu kombinaciju nijansi Ice Pop i Lemonade Craze, koja joj savršeno pristaje. Možeš kombinovati bilo koju od nijansi iz palete i kreirati ruž po svojoj želji.

Bonus korak: Maskara

I na kraju, u pomoć stiže Điki sa Maybelline New York The Colossal Platinum Black maskarom. Iako je Anastasija uspešno iskoristila paletu za ceo look, maskaru je praktično nemoguće zameniti, pa je zbog toga Điki i odlučio da ovom savršenom look-u doda i savršene trepavice.

 

Ukoliko ti se dopadaju proizvodi koje je Anastasija koristila, možeš ih odmah naručiti klikom na sliku proizvoda ispod.

Pogledaj još: Make Up In The City: Savršene obrve u par koraka

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Lemonade Palette + Colossal Big Shot

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Colossal Platinum Black

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka, maskara, senke za oči, formalna šminka, trend, večernja šminka, dnevna šminka, stil, Make Up in the City, Maybelline New York

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 6 pudera koji savršeno prekrivaju

Puderi za prekrivanje nikad nisu bili dostupniji, a složićete se da je izbor veliki, zato smo tu da vam suzimo izbor i damo predlog za pudere koji sav...