Make Up In The City: Savršene obrve u par koraka

Obrve su esencijalni deo lica koji obično prvo primetimo, pa ih je neophodno uredno održavati, ali i naglašavati na pravi način. Sređivanje obrva može biti pravi izazov, a naročito kad ne znaš neke od osnovnih pravila za oblikovanje obrva i ako ne koristiš prave proizvode za svoj tip obrva.

Devojke iz Make Up In The City serijala, Dunja, Tea i Paula, su ovoga puta podelile svoje savete i trikove, kao i proizvode koje koriste prilikom oblikovanja obrva. Pogledaj video i utvrdi koji tip obrva je najsličniji tvojim obrvama i nauči kako pravilno da ih naglašiš:

Dunjina tehnika naglašavanja i oblikovanja obrva

Dunja koristi za oblikovanje obrva tri proizvoda: češljić za obrve, Maybelline New York Hyper Precise ajlajner braon boje i Maybelline New York The Nudes paletu senki za oči.

Češljićem za obrve Dunja je prvo raščešljala svoje obrve, potezima na gore, a zatim je uz pomoć ajlajnera, iscrtala prve dlačice, s početka obrva. Onda je na red došao središnji deo obrva, koji je samo uz par poteza sa Maybelline New York Brow Precise Micro Pencil olovkom za obrve blago podebljala. Nakon toga je izmešala dve različite braon nijanse senki iz The Nudes palete senki za oči, kako bi ublažila preintezivne delove obrva i kako bi popunila sve sitnije rupice, da bi izgledale što prirodnije.

Dunja je sa nama podelila i trik, gde treba da započne tvoja obrva, a gde da se završi, a gde treba da bude najviši deo obrve.

Kako Paula tetovira svoje obrve? ;)

Paula već ima lep oblik obrva, ali ona voli dodatno da ih naglasi i popuni, pa i zagusti. Kao i Dunja ona je prvo raščešljavala svoje obrve, potezima prema gore, pa je onda nanela Maybelline New York Tattoo Brow gel za obrve, preko svojih prirodnih obrva. Nije ga nanela skroz od početka obrve, kako bi gel za obrve izgledao što prirodniji i što prirodnije iznijansiran, od svetlije prema tamnijoj nijansi. Nakon 15 minuta obrve su bile u trenu istetovirane, bez bola. Zar to nije sjajno?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Tea i njene guste obrve

Tea za razliku od drugih devojaka, mora češće da šiša obrve i da sređuje središnji deo između obrva. Međutim, pošto su njene obrve već poprilično oblikovane, ona je za naglašavanje samo koristila Maybelline New York Brow Precise Micro Pencil olovku za obrve koju je samo blago pritisla uz kožu, kako bi ih samo osenčila, a ne podebljala. Ona voli svoje guste obrve i da naglasi uz pomoć nude ili bele senke za oči, tako što stavi samo malu količinu senke, na luk ispod obrve.

Kako ti najčešće naglašavaš svoje obrve?

Piši nam u komentarima!

Pogledaj još: Make Up In The City: Dunja Jovanić u taksi izazovu

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Hyper Precise Eyeliner

  Poručite odmah
 • Maybelline New York The Nudes Palette

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Tattoo Brow Gel Medium Brown

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Brow Precise Micro Pencil Soft Brown

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, formalna šminka, oči, večernja šminka, dnevna šminka, obrve, leto, dunja jovanić, imfashionbabe, tutorial, prirodni look

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sve što možda nisi znala o beauty brendu NYX Professional Makeup

Poreklom iz Amerike, tačnije Los Anđelesa, ovaj globalni brend posluje na više od 70 tržišta, poznat je po proizvodima koji zadovoljavaju visoke krite...