Make Up in the City: Šminka za aktivne devojke

Ako si jedna od onih devojaka koje su po ceo dan aktivne, od ranog jutra i teretane, preko posla ili fakulteta, pa do neizbežnog popodnevnog kafenisanja sa drugaricama, potreban ti je makeup koji će ispratiti tvoje potrebe. I baš kao što postoji šminka za specijalne prilike, tako postoji i šminka za devojke koje prosto ne mogu mirne ni trenutka. Zato ti ekipa serijala Make Up in the City, na čelu sa fitnes guruom, Martinom Boss, predstavlja kako da se korak po korak našminkaš ako si aktivna devojka.

Korak 1 – tečni puder

Prvi korak je, naravno, podloga. Kako bi izgledala savršeno tokom čitavog dana, dok „letiš“ sa jednog mesta na drugo, nanesi malo veću količinu tečnog pudera nego što bi to inače uradila. Martina ti predlaže Maybelline New York Fit Me tečni puder koji se savršeno prilagođava tenu i stapa sa teksturom kože. Formula ovog pudera čini pore manje vidljivim, a osim toga, on reguliše i sjaj. Dakle, sve ono što je jednoj aktivnoj devojci potrebno.

Korak 2 - korektor

Nakon podloge, prekrij tamne kolutove oko očiju i sitne nesavršenosti korektorom. Martina je izabrala Maybelline New York Instant Anti-Age Eraser, koga Make Up in the City devojke hvale već nekoliko epizoda unazad. Martina ga čak nosi i u svojoj torbi za trening svuda sa sobom kako bi u toku dana popravila svoj prirodni look.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Korak 3 – obrve

Obrve čine da lice dobije na izrazu, čak i kada nemamo šminku. Zato Martina savetuje da uvek vodiš računa o obrvama. Iako ima urađen mikroblejding na obrvama, ipak mora malo da ih popuni olovkom. Za to bira Maybelline New York Brow Precise Micro Pencil koja je njen favorit, a uz pomoć koje obrve izgledaju besprekorno i prirodno.

Korak 4 – senka za oči

Kao i mnoge aktivne devojke, Martina ne koristi često senku za oči, a kada koristi, uvek je u pitanju neka nude nijansa. Zato je izabrala Maybelline New York The Blushed Nudes paletu za oči, u kojoj je našla idealnu nijansu za sebe. Ova paleta sadrži 12 nežnih nijansi koje se lako kombinuju, a postojane su tokom celog dana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Korak 5 – maskara

Maybelline New York Snapscara maskara je Martinin prvi izbor kada su u pitanju maskare jer je idealna za aktivan način života. Jednostavno se skida, a ne razmazuje i ne drobi, pa je Martina preporučuje svima.

Korak 6 – kompaktni puder

Ako imaš problem kao i Martina – da tvoja koža nakon određenog perioda počne da previše luči sebum, onda je za tebe pravo rešenje Fit Me kompaktni puder sa mat efektom koji će eliminisati neprijatni sjaj.

Korak 7 – ruž za usne

Martina uvek uz sebe ima ruž koji će upotpuniti njen look ali i hidrirati usne. Maybelline New York Superstay Matte Ink nijanse 65 je njen izbor, i kako kaže, to je totalno njena boja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Isprobaj Martinin look za aktivne devojke i podeli sa nama u komentarima svoje utiske!

Pogledaj još: Make Up in the City: Vruća pitanja sa Enom Lunom i Dunjom Jovanić

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Fit Me Matte 115

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Neutralizer

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Brow Precise Micro Pencil

  Poručite odmah
 • Maybelline New York The Blushed Nudes

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Snapscara

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Fit Me Powder 115

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Matte Ink Seductress

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, maskara, senke za oči, oči, karmin, ruž, tečni puder, puder, konturisanje, usne, poznati, mat, trend, obrve, leto, tutorial, mat usne, korektor, Make Up in the City, kompaktni puder, Maybelline New York, trepavice, Martina Boss

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Svi benefiti krema sa hijaluronskom kiselinom

Već znamo da je hijaluron No. 1. anti-age sastojak koji ima benefite u prevenciji znakova starenja i blagodetima koje pruža tvojoj koži, evo o čemu je...