Make Up In The City: Taksi izazov sa Adrijanom Limom

Nova epizoda serijala Make Up In The City by Maybelline New York, donosi nam novi, jedinstveni taksi izazov sa Adrijanom Limom. U prvom taksi izazovu, Adrijana je zadala veoma težak zadatak Pauli  - da se u ograničenom vremenskom roku našminka koristeći samo sadržaj makeup kofera koji se nalazi u taksiju. Kao što možeš videti, zadatak je bio težak! Po Adrijaninim instrukcijama, Paula je morala da kreira savršen ten koristeći tri različite nijanse Instant Anti Age Eraser korektora uz ograničeno vreme!

Sigurno je da si se i ti nekada našla na putu ka poslu, školi ili fakultetu, i da si morala za jako kratko vreme da naneseš samo one makeup proizvode koje u tom trenutku imaš u torbici, pa će ti Paulini saveti pomoći. Kao što vidiš, nije nemoguće postići savršen ten koristeći tri nijanse jednog proizvoda. Maybelline New York Instant Instant Anti Age Eraser korektor, zaista je zahvalan makeup proizvod, jer ga možeš koristiti kao korektor, kao hajlajter, ali i da istakneš konture lica. Videćeš da je Paula svetlu nijansu Instant Anti Age Eraser korektora - Light, iskoristila za pokrivanje sitnih nesavršenosti, crvenila ispod nosa i tamnih kolutova ispod očiju. Još svetliju nijansu, Brightener, upotrebila je kao hajlater i nanela je na vrhove jagodica, dok je najtamniju nijansu – Buff, iskoristila za konturisanje. Krajnji rezultat je savršen ten uz samo jedan proizvod.

Instant Anti Age Eraser – savršeni multifunkcionalni makeup proizvod

Instant Anti Age Eraser je korektor koji je već dugo vremena među našim favoritima. Osim što ima odličnu pokrivnu moć, tekstura mu je takva da ćeš ceo dan imati prijatan osećaj na licu. Nanosi se uz pomoć sunđerastog aplikatora, a možeš ga lako utapkati prstima, kao Paula u videu, ili se opredeliti za sunđer za blendovanje. Ovaj korektor dostupan je u šest različitih nijansi, od kojih će ti jedna sigurno savršeno odgovarati, a možeš kupiti i nekoliko poput Paule, iskoristiti ih za konturisanje.

Kako ti se dopao Paulin ten? Podeli sa nama u komentarima!

Pogledaj još: Make Up In The City: Koje makeup proizvode nosiš na putovanje?

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Nude

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Light

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Brightener

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Neutralizer

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Buff

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Ivory

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, formalna šminka, senčenje lica, konturisanje, leto, prirodni look, korektor, hajlajter, osetljiva koža, Make Up in the City, Maybelline New York

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Želiš definisane i popunjene obrve bez puno truda? Ovo su olovke koje ćeš obožavati.

Svedene, divlje, razbarušene, prirodne, pune ili tanje, obrve su must have i sva pažnja je samo na njima...