Make Up In The City: Taksi izazov sa Martinom

U još jednom taksi izazovu sa Adrianom Limom, ovoga puta našla se divna Martina. Kao što znaš, ona je fitnes instruktorka, pa je njoj malo teže pao zadatak da svoje oči našmika u smokey eyes stilu u veoma kratkom roku, dok taksimetar ne otkuca 1000 dinara. Kako i sama kaže, nije sigurna da li je ikada oči šminkala tako, a njen moto je no makeup makeup look, pa se tako i u ovom slučaju opredelila za blažu varijantu smokey eye look-a - braon smokey eye.

U makeup koferčetu Martinu su sačekala samo dva proizvoda i ogledalce, a ona je svoj omiljeni proizvod nevazan za zadatak prokrijumčarila. Pogledaj kako se snašla u ovom zadatku i bez kog to proizvoda ona ne može:

Započni i ti svoj smokey eye kao Martina

Martina je svoj braon smokey eye look napravila uz pomoć Maybelline New York The Nudes palete senki za oči. Sama paleta senki, sastoji se iz pažljivo odabranih 12 zemljanih nijansi, inspirisanih prirodnim bojama bež, peščanih i bronzanih tonova.

Šminkanje je započela uz pomoć najsvetlije nijanse, (malo uz pomoć četkice, a malo sa pristima), koju je razmazala na celi kapak, a onda je postepeno dodavala tamnije nijanse na pregib oka. Malo svetle senke, nanela je i tik ispod obrva, kako bi dodatno naglasila njihov luk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Koji je pravi momenat za stavljanje maskare u taksiju?

Kako je maskara najkomplikovaniji makeup proizvod za nanošenje u kolima u pokretu, tako je Martina za ovaj deo zadatka čekala isključivo crveno svetlo i da auto bude potpuno u stanju mirovanja. U ovom zadaku koristila je Maybelline New York The Colossal Platinum Black maskaru. Ova maskara inače ima formulu za postojan volumen bez grudvica i razmazivanja, ali i fantastični efekat platinastog sjaja, koji je njenim trepavicama dao posebnu dimenziju.

 

Martinin omiljeni makeup za kraj

Nije bila zadovoljna sadržajem makeup koferčeta u izazovu, pa je i prokrijumčarila jedan mali, ali efektni makeup proizvod. U pitanju je karmin Maybelline New York CS Shine Compulsion, u njenoj omiljenoj nude nijansi 50. Zahvaljujući njemu, usne su joj dobile lepu i bogatu boju ali i neodoljiv sjaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Kako se tebi dopada njen smokey eye look? Koji proizvod bi ti prokrijumčarila da je ovo tvoj izazov? Piši nam u komentarima!

Pogledaj još: Makeup in The City: Kako da se našminkaš u prevozu

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York The Nudes Palette

    Poručite odmah
  • Maybelline New York The Colossal Platinum Black

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Color Sensational Shine Compulsion

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka, maskara, senke za oči, oči, karmin, ruž, sjaj za usne, usne, dnevna šminka, smoky eye, Make Up in the City, Maybelline New York, trepavice, tehnika šminkanja, Martina Boss

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Profesionalno šminkanje: korak po korak

Želiš da se našminkaš kod kuće a da to izgleda kao da te je šminkao pravi makeup artist, ovo su koraci kojih treba da se pridržavaš i uspeh je zagaran...