Make Up In The City: Zaviri iza scene sa Dunjom Jovanić

Fantastična i potpuno drugačija epizoda Make Up In The City serijala je pred tobom. Ovoga puta, zavirili smo iza scene Make Up In The City seta, sa Dunjom Jovanić i njenim najdražim prijateljem. Dunja nas je provela kroz studio gde nastaje makeup magija sa ostalim devojkama, pokazala nam koliko različitih scenografija postoji na njihovom setu, gde se devojke šminkaju i oblače i još mnogo toga.

Možda će te iznenaditi veliki broj različitih scenografija, koje verovatno nisi ni zapazila. Nama je poseban utisak ostavila Maybelline New York laboratorija. A koja se tebi najviše sviđa? Pogledaj video i odluči:

Dunjin makeup

Kao što vidiš, Dunjin makeup kao i obično nije prenapadan, već je prirodan i svež. Ovakav izgled je uspela da postigne pre svega uz pomoć svoje omiljene Maybelline New York Lash Sensational maskare i laganog karmina koji se presijava i ostavja neku posebnu dimenziju na usnama. Iako si obično navikla da je vidiš u mat karminima nude nijansi, Dunja je za ovo snimanje odabrala Maybelline New York Color Sensational Shine Compulsion ruž.

Na visokim temperaturama je jako bitno da ti usne budu hidrirane i da izgledaju negovano i sveže. Zbog toga je ona i odabrala ovaj karmin koji se sastoji od čak 60% uljanih sastojaka koji joj pružaju neodoljivi i intezivni sjaj i hidrataciju koja joj je potrebna u letnjem periodu. Nemoj da te zavara ova količina uljanih sastojaka u formuli ovog karmina, jer on pored toga ima i izuzetnu pigmentaciju. Ako nisi ljubitelj nude nijansi, onda nemoj da brineš, jer ga možeš pronaći u prodaji u mnoštvu nijansi, počev od nežnih nude-roze tonova, koje su uobičajene za dnevni makeup, pa sve do jarkih vatreno crvenih tonova, koje su za večernje varijante, ili za one smelije koji vole da ih nose i u toku dnevnih obaveza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Postoji i još lakši način za kupovinu ovih savršenih karmina za leto, a to je da kllikneš na neki od proizvoda na kraju teksta i poručiš ih online.             

Koji deo na Make Up In The City setu je ostavio najveći utisak na tebe? Da li si već isprobala ovaj sjajni karmin za leto? Piši nam u komentarima!

Pogledaj još: Našminkaj se za svaku priliku sa Enom Lunom i Dunjom Jovanić

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Lash Sensational

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Shine Compulsion 55

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Shine Compulsion 90

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Shine Compulsion 130

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Shine Compulsion 50

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, maskara, crveni karmin, karmin, ruž, usne, večernja šminka, dnevna šminka, nude, leto, dunja jovanić, imfashionbabe, prirodni look, crveni ruž, crveni karmin, crveni sjaj za usne, Make Up in the City, Maybelline New York, trepavice

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Džejla i Amna ti predstavljaju snažan makeup look, sve što ti treba su ova 4 proizvoda

Ono što krasi sve žene ovoga sveta su snaga, hrabrost, ponos, odlučnost i želja za slobodom. Da li im možeš pročitati to iz pogleda...