Makeup In The City: Dunjini saveti u izolaciji

Dunja u ovoj Makeup In The City epizodi, deli savete, koji će ti sigurno značiti u ovim teškim vremenima. Uz pomoć njih ćeš mnogo lakše izaći na kraj sa svojim obavezama, kojih sigurni smo i dalje ima, bez obzira na to što sada više vremena provodiš kod kuće. Ispoštuj ih i osećaćeš se produktivnije i znatno bolje. Pogledaj koji su to saveti:

Dunja preporučuje ovakvu jutarnju rutinu

Kada se radi o drugačijoj svakodnevici, na koju se svi privikavamo, Dunja savetuje da je bitno da i u njoj imaš neka pravila kojih ćeš se pridržavati. Zato nemoj da ustaješ previše kasno, ili previše rano, već odredi sebi vreme ustajanja koje će ti pomoći da održiš normalan i zdrav životni ritam u toku dana. Dunja pratikuje ustajanje između 8 i 9 sati ujutro, pa taj period može da postane deo i tvoje svakodnevne rutine.

Nega lica

Započni dan puna svežine! Operi kosu i istuširaj se svako jutro, a onda posveti posebnu pažnju nezi lica. Dunja lice preferira da umiva uz pomoć Garnier Bio gela za čišćenje lica na bazi limunove trave. Njega najviše voli da koristi ujutru, jer smatra da je pored toga što je sjajan za čišćenje kože, on i izuzetno dobar za razbuđivanje. Međutim, ukoliko na svojim policama nemaš ovaj proizvod, kao privremenu zamenu, možeš koristiti i neki drugi gel za lice na biljnoj bazi.

Ne preskači doručak!

Dunja misli da je najveća greška koju možeš da uradiš u toku ovog vanrednog stanja da preskočiš doručak ili da kasno doručkuješ. Ona preporučuje da doručkuješ, u roku od 30 minuta, od kada se probudiš. Takođe nas podseća i na važnost korišćenja vitamina u toku dana, kao i konstantnu hidrataciju.

Dunjin bjuti kutak i šminkanje u boji pidžame                 

Dunja je sa nama podelila kako izgleda njen bjuti kutak i koliko maskara zaista koristi u toku dana, među kojima ćeš sigurno primetiti i njenu omiljenu Maybelline New York Lash Sensational maskaru.

Ovo je vreme kada treba da se posvetiš sebi i kada sve što radiš, radiš za sebe. Pa tako, ako i ti kao Dunja, svoje lice ulepšaš uz pomoć samo malo osnovne šminke, znaj da ćeš se osećati mnogo bolje. Kako ona kaže, šminkanje u boji pidžame jeste njena dnevna rutina u ovakvim situacijama.

Lagani makeup na koži

Dunja savetuje da pomešaš puder sa svojom omiljenom dnevnom kremom, kako bi on bio što laganiji na tvojoj koži. Ona voli da meša Maybelline New York Fit Me puder, u nijansi 238 sa svojom kremom, dok za prekrivanje najupornijih podočnjaka za prekrivanje koristi Maybelline New York Fit Me korektor.

Doterane obrve

Bez obzira na trenutnu situaciju, ona ne dozvoljava sebi da izgleda ništa manje doterano nego i obično, pa zato i obrve blago popunjava uz pomoć Maybelline New York Brow Precise Fiber Filler-a, koji je praktično maskara za obrve.

Hidrirane i lepe usne

Trudi se da svoje usne održava hidriranim pomoću labela za usne, pa joj to mnogo olakšava utapkavanje njenog omiljenog Maybelline New York Color Sensational ruža za usne u nijansi broj 50.

Isticanje pogleda

Šminkanje u boji pidžame završava isticanjem trepavica, uz pomoć Maybelline New York Falsies Lash Lift maskare, kojom postiže još svežiji izgled, budniji i izraženiji osećaj u toku dana.

Kako ti ulepšavaš svoje dane u ovakvim situacijama? Piši nam u komentarima!

Pogledaj još: Vruća pitanja sa Enom Lunom i Martinom

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Garnier BIO Lemongrass Detox Gel Wash

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Lash Sensational

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless 238

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Fit Me Concealer

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Falsies Lash Lift

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Brow Precise Micro Pencil

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Brow Precise Fiber Fill Soft Brown

Povezane teme: šminka, maskara, nega, oči, karmin, ruž, tečni puder, puder, usne, poznati, trend, dnevna šminka, obrve, iskopiraj izgled, dunja jovanić, korektor, dnevna rutina, Make Up in the City, Maybelline New York, nega lica, Garnier, Fit Me, @imfashionbabe

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Skidanje šminke: sve što treba da znate

Možda niste znali ali ako jedno veče ne skinetš kompletnu šminku, posledice mogu biti velike i dugotrajne....