Makeup In The City: Martinina fitnes rutina tokom izolacije

I naše devojke iz Makeup In The City ekipe, morale su da prilagode svoje dnevne rutine pravilima izolacije. Zato ovoga puta nećeš pogledati još jedan makeup tutorijal, već ćeš se bolje upoznati sa načinima održavanja zdravog i lepog tela. Martina nam pokazuje vežbe za celo telo, koje možeš sama da odradiš kod kuće i otkriva svoje omiljene makeup proizvode koji joj uvek poprave raspoloženje:

Vežbe

Za vežbe koje je Martina pokazala, nisu tu potrebni nikakvi rekviziti, već samo malo dobre volje i upornosti. Ukoliko želiš da imaš zategnutije telo ili ako ne želiš da ti se masne naslage gomilaju, u danima kada smo manje aktivni nego obično, onda isprati njene savete.

Martinini omiljeni makeup proizvodi

Makeup In The City: Martinina fitnes rutina tokom izolacije

Jedan od načina za poboljšanje raspoloženja kojima možeš da se posvetiš tokom izolacije, podrazumeva i šminkanje i upotrebu tvojih omiljenih makeup proizvoda koji će tog dana učiniti čitavu ovu situaciju podnošljivijom nego obično. Kada smo zadovoljni sa sobom, onda nam je sve lepše, zar ne?

Ovo su Martinini omiljeni makeup proizvodi:

Trenutno osveženje – korektor Instant Anti Age Eraser

Nema boljeg trenutnog osveženja od odgovarajućeg korektora, naročito ukoliko ti se poremetio san tokom izolacije ili ukoliko je potrebno da za neki poslovni video poziv izgledaš mnogo bolje nego obično i to u trenu. Zato ona preferira Maybelline New York Instant Anti Age Eraser u nijansi 1 Light. On ima formulu koja se jako lako nanosi i uspešno prekriva tamne podočnjake i crvenilo na licu.

Za budniji pogled – maskara Falsies Lash Lift

Martina generalno voli maskare brenda Maybelline, ali joj je ova Maybelline New York Falsies Lash Lift maskara definitivno najdraža, jer izvuče njene trepavice baš onako kako ona to želi. Ona ima specijalnu dvostruko zakrivljenu četkicu koja joj omogućava da obuhvati svaku trepavicu od korena do vrha, a uz to je još i izduži i izvije.

Martinin najdraži proizvod – ruž za usne Shine Compulsion

Ona se od ovog ruža ne odvaja ni kada izlazi van kuće, ni kada je kod kuće. Bež nijansa Maybelline New York Shine Compulsion ruža za usne, je baš ono što opisuje nju i njenu nežnu, a opet aktivnu prirodu.

Koja Martinina serija vežbi ti se najviše dopala? Piši nam u komentarima!

Pogledaj još: Makeup In The City: Dunjini saveti u izolaciji

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Instant Anti Age Eraser

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Falsies Lash Lift

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Shine Compulsion 50 1

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Master Chrome

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Hyper Easy Pitch Black Eyeliner

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Baby Lips Dr. Rescue

  Poručite odmah
 • Maybelline New York SuperStay Matte Ink Dreamer

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Brow Precise Fiber Fill Soft Brown

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, maskara, nega, ajlajner, dnevna šminka, obrve, anti-age, iskopiraj izgled, prirodni look, korektor, dnevna rutina, Make Up in the City, Maybelline New York, trepavice, Martina Boss, Color Sensational Smoked Roses, Martina Boscic, @martina_boss, Maybelline New York Baby Lips, Šminka za Video Call

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sve što treba da znas o kiselinama i njihovim blagodetima vezano za negu tvoje kože

Sigurno si primerila da sve češće u skincare proizvodima uočavaš neku vrstu kiseline, svaka ima svoje benefite i zato je vreme da čuješ nešto o onim n...