Makeup In The City: Našminkaj se sa Teom

U najnovijoj Makeup In The City epizodi, ugostila nas je u svom domu, draga Tea Dujmić, koja je otkrila trikove za kreiranje njenog svakodnevnog look-a, ali i svoje makeup favorite među proizvodima. Pogledaj na koji način ona započinje šminkanje i koje proizvode koristi:

 

Prvi korak šminkanja – Nanošenje Fit Me pudera nove formule

Kao i većina devojaka, iz Makeup In The City ekipe, Tea šminkanje započinje uz pomoć Maybelline New York Fit Me pudera, poboljšane formule. Nijansa koja je najpribližnija njenom tenu je Fit Me tečni puder u nijansi 120.

Tea preferira da ga prvo nanese na jednu ruku, pa ga onda uz pomoć bjuti blendera raspoređuje po čitavom licu, utapkavajući ga pažljiivo počev od T zone lica, pa sve do spoljašnjih delova lica, kako bi na kraju prešla i liniju vrata i uspešno ujednačila ten vrata i lica.

Drugi korak – Sređivanje obrva uz Brow Precise Micro Pencil

Mada većina devojaka doterivanje obrva ostavlja za sami kraj, Tea voli da posveti posebnu pažnju svojim obrvama, pa zato one dolaze na visoko drugo mesto u toku njenog šminkanja.

Svoje obrve sređuje uz pomoć Maybelline New York Brow Micro Pencil, olovke za obrve, uz pomoć koje povuče samo par laganih pokreta, od početka obrve, ka karaju obrve,  jer već ima prirodno guste i izražene obrve.  Tea zatim uz pomoć četkice, koja se nalazi na kraju druge strane ove olovke za obrve, začešćlja svoje dlačice, pokretima na gore.

Treći korak – Šminkanje očiju uz pomoć Nude palete senki

Na red je došlo šminkanje očiju, na način koji je prilagođen njenim svakodnevnim obavezama. Zato se Tea opredelila za Nude makeup način šminkanja očiju. A najbolji način da postigne ovaj svedeni, neutralni, a opet efektni način šminkanja očiju je uz pomoć Maybelline New York The Nudes palete senki za oči.

Tea se kune u dobro blenodavanje senke, pa zato rado meša samo dve nijanse senke za oči, tamniju i svetliju. Tamnijom nijansom kreira dubinu oka, a svetliju nanosi na ostatak kapka, dok tik ispod obrve nanosi onu najsvetliju moguću nijansu, kako bi naglasila luk obrve.

Četvrti korak – Nanošenje ajlajnera je jednostavno uz Hyper Precise ajlajner

Tea tvrdi da je nanošenje ajlajnera uz pomoć Maybelline New York Hyper Precise ajlajnera, zaista najjednostavniji način za nanošenje ajlajnera i da ona zahvaljujući njemu uvek izvuče sjajnu liniju ajlajnera. Ukoliko pogledaš video, uverićeš se i sama da je jedan potez ovog ajlajnera sasvim dovoljan za savršenu liniju.

Tea ima specifičan pokret nanošenja ajlajnera na drugo oko, koji će ti verovatno izmamiti osmeh na lice. Ali najbitnije je da kod nje to zaista funkcioniše.

Peti korak – Fit Me rumenilo za svežiji izgled

Tea nanosi rumenilo kao i većina devojaka, baš onda kada se nasmeje i naglasi svoje jagodice, kako bi na njih nanela rumenilo. Njena omiljena nijansa Maybelline New York fit Me rumenila je, nijansa u broju 15.

Šesti korak – Na red je došao njen najdraži makeup proizvod – Instant Anti Age Eraser

Kao što vidiš, Tea tek pred kraj šminkanja, voli da prekrije svoje podočnjake i to uz pomoć njenog omiljenog proizvoda, Maybelline New York Instant Anti Age Eraser korektora.

Sedmi korak – Kombinovanje dva ruža za usne

Ona prvo nanosi Maybelline New York Super Stay Ink Crayon, ruž za usne u olovci, u nijansi 30, a zatim lagano utapka ruž Maybelline New York Shine Compulsion, u nijansi broj 50.

Osmi korak – Nanošenje Lash Lift maskare

Isticanje očiju postalo je imperativ kod šminkanja, a nekada je nabolji način, umesto nanošenja jarke senke, koriščenje maskare koja pruža Lash Lift efekat trepavica. I sama ćeš se uveriti u to koliko je ova Maybelline New York Falsies Lash Lift maskara neverovatna, ukoliko pogledaš video i vidiš kako je Tea nanosi.

Deveti korak – Fiksiranje šminke uz pomoć Lasting Fix spreja

Kako bi joj šminka opstala u toku čitavog dana, Tea završava svoj tutorijal uz pomoć Maybelline New York Lasting Fix, fiksatora u spreju

Kako ti se dopada njen način šminkanja? Piši nam u komentarima!

Pogledaj još: Makeup In The City: Taksi izazov sa Paulom, Teom i Martinom

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Fit Me

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Brow Micro Pencil

  Poručite odmah
 • Maybelline New York The Nudes

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Hyper Precise eyeliner

  Poručite odmah
 • Maybelline New York fit Me

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Instant Anti Age Eraser

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Super Stay Ink Crayon

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Shine Compulsion

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Falsies Lash Lift

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Lasting Fix

Povezane teme: šminka, maskara, senke za oči, senčenje lica, ajlajner, oči, karmin, ruž, tečni puder, puder, usne, tutorial, rumenilo, korektor, dnevna rutina, Maybelline New York, trepavice, tehnika šminkanja, Tea Dujmić, @teadujmicc, Fit Me, olovke za obrve

Registrujte se / Prijavite se