Makeup in the City predstavlja Taxi izazov sa Anastasijom

U najnovijoj epizodi serijala Makeup in the City, ponovo smo u taksiju sa Adrianom Limom. Ovoga puta, Adrianin izazov prihvatila je Anastasija Grujić. Zadatak nije bio ni malo lak. U taksiju, za što kraće vreme, Anastasija je morala da savršeno izvuče liniju na kapku ajlajnerom i nanese maskaru tako da na očima ostanu crne mrlje. Moramo priznati da je ovaj izazov zaista bio zahtevan, a kako se snašla, možeš pogledati u videu.

Maybelline New York Tattoo Liquid Ink ajlajner

Kao prvi proizvod u okviru ovog izazova, Adriana Lima izabrala je Tattoo Liquid Ink ajlajner, koji je apsolutno oduševio Anastasiju. Ovaj ajlajner kreira toliko definisanu liniju, da oko izgleda kao da je uokvireno savršenom tetovažom. Osim toga, postojan je čak do 36 sati, pa nećeš morati da se brineš o tome hoće li se razmrljati i tako pokvariti tvoj vamp look. Za to je zaslužna specijalna formula, kreirana tako da je ovaj alajner otporan na znoj, pa ne moraš brinuti da će se oko tvojih očiju u toku dana stvoriti neželjene crne fleke. Nanesi ga baš kao Anastasija, pažljivo, u jednom potezu i sačekaj par sekundi da se osuši.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Lash Sensational Limited Edition maskara

Drugi proizvod koji je Adriana izabrala za Taxi izazov jeste maskara. Maskaru je teško naneti i u idealnim uslovima - čak i kod kuće ispred ogledala, desi se da ruka zadrhti i da omašiš trepavicu i pogodiš kapak, a zamisli tek koliko bi to bilo teško u taksiju. Naravno, Anastasija, kao prava makeup influenserka, snašla se bez problema. Maskara koju je koristila, Lash Sensational brenda Maybelline New York, dobro je poznata ljubiteljima šminkanja kao maskara za savršene trepavice. Ova maskara ima jedinstvenu četkicu sa 6 tipova dlačica, što omogućava da se trepavice rašire poput lepeze. Uz to, svilenkasta formula daje savršen efekat, volumen, kao i senzacionalan pogled, a samo jedan sloj dovoljan je za senzacionalan izgled.

 

Kako ti se dopao ovaj Makeup in the City taksi izazov? Podeli sa nama u komentarima.

Pogledaj još: Makeup In The City: Dunjin Makeup Look

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybeline New York Tattoo Liquid Liner

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Lash Sensational

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka, maskara, ajlajner, oči, Make Up in the City, Maybelline New York, trepavice, Anastasija Grujić, @grujic_anastasija

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da iskočiš iz okvira i uneseš novine u tvoj jesenji makeup look?

Septembar je mesec kada sve krećemo ispočetka, vreme je da uneseš novine u svoj jesenji makeup...