Makeup In The City: Pripremi se za poslovni sastanak sa Paulom

U najnovijoj Makeup In The City epizodi, devojke otkrivaju detalje svog stila oblačenja i šminkanja, dok Paula deli sa nama, šta je po njenom mišljenju najprikladniji makeup za poslovni sastanak i kojim redosledom treba da nanosiš makeup proizvode. Pogledaj sve njene savete za poslovni makeup:

Makeup za poslovni sastanak

Paula je svoje spremanje za poslovnu priliku, započela nanošenjem Maybelline New York Fit Me pudera, u nijansama 230 i 110. Ona se potrudila da prvo puder u nijansi 230, dobro utapka prstima u kožu, kako bi izbegla efekat maske, a zatim je uz pomoć pudera u nijansi 110 sakrila podočnjake. Nakon toga je po drugi put prešla korektorom Maybelline New York Instant Anti Age Eraser, područje oko očiju, kako bi ih još bolje prekrila.

Po njenom mišljenju nije dobro da izgledaš kao da si se previše potrudila oko makeup-a za takve prilike, pa se trudila i da šminka bude u nude varijanti, kao i da akcenat bude na očima.

Nakon pudera i korektora, Paula nam je dala savete za blago konturisanje, uz pomoć Maybelline New York Face Studio V Contour Duo Stick-a, koje neće biti preterano upadljivo na dnevnom svetlu. Zatim je dodala malo svežine na lice, uz pomoć Maybelline New York Fit Me Blush, rumenila u nijansi 15, nanoseći ga na jagodice, kapke i malo preko nosa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Našminkaj oči kao Paula

Kako bi postigla da fokus šminke bude na očima, ona je koristila dve različite nijanse senki Maybelline New York The Burgundy Bar, palete senki za oči. I jednu i drugu nijansu je nanela prstima, bez upotrebe četkice, kako bi dobila na vremenu, a zatim je samo uz pomoć krupnije četkice, prešla kapke, kako bi rasporedila ostatke pigmenta.

Okvir lica – obrve, Paula voli da isakne uz pomoć Maybelline New York Tattoo Brow pomade za obrve, u ash brown nijansi. Prvo je počela od najtanjeg dela obrva, samog kraja, kako bi joj on bio najtamniji, pa je nastavila ostatak obrve da podebljava uz pomoć ove pomade.

Paula ne voli kada vidi slepljenu maskaru na ženama, pa je zato njen izbor uvek ova Maybelline New York Lash Sensational maskara, koju je nanela u samo jednom sloju, a koja joj garantuje da do toga neće doći.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Za poslovne sastanke, ona preporučuje da koristiš nude nijanse ruževa za usne, ali i da se ne držiš strogo tog pravila, jer svakome odgovara ono u čemu se najbolje oseća. Paula savetuje da isprobaš kombinaciju mat ruža u olovci Maybelline New York Super Stay Ink Crayon, u nijansi 10, sa Maybelline New York Color Sensational ružom u nijansi 250. Posle toga je ostalo samo da fiksiraš svoj makeup, a ona to radi uz pomoć Maybelline New York Lasting Fix, makeup fikastora.

Kako se ti šminkaš za poslovni sastanak? Piši nam u komentarima!

Pogledaj još: Ena Luna i Paula testiraju SuperStay Ink Crayon ruž u olovci

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless 230

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless 110

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Master Contour Duo

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Fit Me Blush 15 Nude

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Burgundy Bar Palette

  Poručite odmah
 • Maybeline New York Tattoo Brow Pomade 04 Ash Brown

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Lash Sensational

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon 10 Trust Your Gut

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Mystic Mauve

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, maskara, senke za oči, karmin, ruž, tečni puder, puder, konturisanje, nude, rumenilo, prirodni look, Make Up in the City, Maybelline New York, trepavice, oblikovanje obrva, gel za obrve, ruž za usne u olovci

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Želiš li savršen makeup look za Noć veštica? Mi znamo kako

Šminka je sastavni deo skoro svakog kostima pa je makeup neizostavni deo svakog Halloween-a, dajemo ti predloge za proizvode kojim ćeš kreirati najori...