Makeup In The City: Taksi izazov sa Enom i Martinom

U najnovijoj Makeup In The City epizodi Ena Luna i Martina su se našle u makeup taxiju, na jednom vrlo truckavom putu, sa dva različita makeup zadatka, koje treba da ispune u ograničenom vremenskom roku.

Martina je, izgleda imala više sreće, jer je njen zadatak bio celokupni makeup look uz pomoć četiri različite nijanse Maybelline New York karmina, dok je Eni zapao maalo teži zadatak nanošenja duplog ajlajnera. Pogledaj kako su se snašle:

Ena Luna i njen Makeup On The Way zadatak

Mada Ena Luna više prefierira ajlajnere u obliku olovke, ovaj Maybelline New York Tatto Liquid Ink tečni ajlajner sa četkicom našao se u njenom koferčetu i morala je da se snađe baš sa njim. To joj nije teško palo, jer se on izuzetno lako nanosi, glatko klizi i ne razmazuje se. Nakon toga je drugu liniju ajlajnera, nanela uz pomoć, ajlajnera po njenom izboru, koji je gelaste teksture, lako se nanosi i u olovci je. U pitanju je Maybelline New York Tatto Liner.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Ceo look je završila uz pomoć Maybelline New York Las Sensational Limited Edition maskare, u fenomenalnom metalik pakovanju.

Martina i njen Makeup On The Way zadatak

Martinin zadatak je bio za nijansu lakši od Eninog, a i pomoglo joj je što je Ena Luna već u nekoj od epizoda imala sličan zadatak, pa je bila raspoložena da deli savete i njoj.

Martina je započela šminkanje odabirom nijanse broj 320 Maybelline New York Color Sensational Smoked Roses ruža za usne, jer je on najpribližniji boji rumenila koji bi odabrala za sebe da ga je pronašla u makeup koferčetu. Prvo ga je nanela na nadlanicu ruke, kako bi joj bilo lakše da ga nanese, a onda ga je prstima nanela i utapkavala u odnosu na svoj oblik vilice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Zatim je uzela neku drugu nijansu ovog karmina i nanela ga umesto senke za oči. Ona kaže kako nije baš zadovoljna sa količinom nanetog ruža za usne i misli da je preterala, ali takođe priznaje da je njen zadatak bio mnoogo lakši u odnosu na Enin.

Koji zadatak se tebi više svideo? Piši nam u komentarima!

Pogledaj još: Makeup In The City: Vruća pitanja sa Teom Dujmić i Paulom Sikirić

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybeline New York Tattoo Liquid Liner

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Tattoo Liner Deep Onyx

  Poručite odmah
 • Maybeline New York Color Sensational Smoked Roses 300 Stripped Rose

  Poručite odmah
 • Maybeline New York Color Sensational Smoked Roses 320 Steamy Rose

  Poručite odmah
 • Maybeline New York Color Sensational Smoked Roses 325 Dusk Rose

  Poručite odmah
 • Maybeline New York Color Sensational Smoked Roses 350 Torched Rose

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Lash Sensational

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Tattoo Liner Bold Brown

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, maskara, formalna šminka, ajlajner, oči, karmin, ruž, dnevna šminka, crveni ruž, crveni karmin, Make Up in the City, Maybelline New York, Color Sensational Smoked Roses, floating crease, cut crease

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Da li si spremna za trendy prolećni makeup u plavim nijnsama?

Zaboravi na dosadne boje, jer ovog proleća u fokusu su plave nijanse, evo kako da se nasminkaš a da pratiš trendove sezone...