Makeup In The City: Taksi izazov sa Paulom, Teom i Martinom

Broj devojaka u zabavnom Makeup taksiju se povećao.

U ovoj epizodi su se Tea, Paula i Martina družile, smejale, ali i pokazale svoje umeće u toku makeup takmičenja, koje je za njih pripremila Adriana Lima. U videu saznaj koja je devojka odnela pobedu i uz pomoć kojih proizvoda je to uspela:

Devojke su u makeup koferčetu pronašle tri maskare, tri ruža u olovci i senku za oči. Svaka od njih je imala samo 5 minuta da pripremi svoj look, a ovoga puta svaka od njih je dobila i malo ogledalce kao pomoć u toku truckave vožnje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MakeUpInTheCity Srbija (@makeupinthecity_srb) on

Ruž za usne u olovci

Tea je na samom početku podelila devojkama različite nijanse Maybelline New York Super Stay Ink Crayon, ruževa za usne u olovci. Raspolagale su sa 3 potpuno različite nijanse ovog ruža, u nijansama 10,25 i 30, a sve to kako bi se njihovi makeup poduhvati potpuno razlikovali.

Ono što je sjajno kod ovog ruža za usne u olovci jeste to što se on izuzetno lako nanosi, te im nanošenje ruža na truckavom putu, nije toliko teško palo. Njegova fina, kremasta tekstura, koja lako klizi po usnama, ostavljajući bogat sloj mat boje je jedan od glavnih razloga što ga naše devojke obožavaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

U prodaji, pored ove tri nijanse ruža koje su devojke nanosile, postoje još i 3 nijanse, koje su malo intenzivnije i upadljivije, ukoliko više preferiraš crvene i narandžaste tonove ruževa za usne.

Maskara koju naše influenserke obožavaju

Devojke su se posebno obradovale što su u koferčetu pronašle njihovu omiljenu Maybelline New York Lash Sensational maskaru, koja je zadužena za raskošni volumen njihovih trepavica. Najbolje kod ove maskare je što je samo jedan sloj maskare dovoljan za izražene trepavice, pa su nju najbrže nanele u toku njihovog zadatka.              

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on                                                                                            

Sa bordo-bež nijansama na očima nema greške

Paula je prva počela sa nanošenjem bordo nijansi senke iz Maybelline New York The Burgundy Bar palete. Senke ove palete se lako blendaju, pa ih je lako nenela uz pomoć četkice, ali ih je još lakše izblendovala uz pomoć prstiju. Nijanse ove palete su pogodne i za dnevni i za večernji makeup look, a i lako se uklapaju uz nijanse Super Stay ruževa u olovci koje su devojke nanosile.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Šta ti misliš da li je pobednica izazova odnela zasluženu pobedu ili ne? Piši nam u komentarima!

Pogledaj još: Makeup tutorijal by Anastasija: Anastasijin svakodnevni makeup look

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon 40 Laugh Louder

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon 45 Hustle In Heels

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon 60 Accept A Dare

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon 10 Trust Your Gut

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon 25 Stay Exceptional

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon 30 Seek Adventure

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Lash Sensational

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Burgundy Bar Palette

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, maskara, senke za oči, crveni karmin, formalna šminka, oči, karmin, ruž, usne, mat, večernja šminka, dnevna šminka, nude, mat usne, proleće, prirodni look, šminka za posao, Make Up in the City, Maybelline New York, trepavice, Tea Dujmić, @teadujmicc, Adriana Lima, ruž za usne u olovci

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 6 pudera koji savršeno prekrivaju

Puderi za prekrivanje nikad nisu bili dostupniji, a složićete se da je izbor veliki, zato smo tu da vam suzimo izbor i damo predlog za pudere koji sav...