Makeup In The City: Vruća pitanja sa Teom Dujmić i Paulom Sikirić

Još jedna zabavna Makeup In The City epizoda je pred tobom, a ovoga puta na vruća pitanja su odgovarale Tea i Paula.

Ukoliko si slučajno propustila epzodu vrućih pitanja sa Enom i Dunjom, ponovićemo samo nekoliko osnovnih pravila: Devojke jedna drugu propituju pitanja lične prirode koja im padnu na pamet, dok su na stolu ispred njih poređani makeup proizvodi uz pomoć kojih se usput šminkaju. Ukoliko ona devojka koja odgovara na pitanje slaže ili pokuša da izbegne pitanje ostaje bez jednog makeup proizvoda ispred sebe, što joj naravno otežava šminkanje.

U toku ove urnebesne igre propitivanja, saznaćeš mnoge interesantne činjenice iz njihovih života, počev od toga šta vole kod muškaraca, kakve snove imaju, neke od njihovih najgorih blamova i još mnogo toga. Pogledaj video i uveri se sama:

Oči

I jedna i druga devojka su šminkanje u toku ove igre otpočele sa nanošenjem maskare. Paula se opredelila sa Maybelline New York Lash Sensational maskaru, dok je Tea odabrala Maybelline New York Snapscara maskaru.

Ukoliko već imaš svoju omiljenu maskaru, koju nikada ne menjaš, možda je vreme da pružiš priliku nekoj od ove dve maskare. Snapscara je odlična za neku dnevnu varijantu šminkanja, pružiće prirodan izgled tvojim trepavicama, a uz to se brzo i lako skida, dok je Lash Sensational maskara siguran izbor ukoliko tragaš za maskarom koja će ti pružiti raskošni volumen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Usne

Devojke su šminkanje nastavile uz pomoć ruževa za usne. I jedna i druga su odabrale da olakšaju sebi ulepšavanje usana uz pomoć Maybelline New York Super Stay Ink Crayon ruža za usne u olovci, koji im je ujedno poslužio i kao olovka za usne i kao ruž za usne. Tea je odabrala nijansu broj 60, a Paula nijansu broj 25.

 

Obrve

Tea je svoje već lepe i guste obrve, samo malo doderala uz pomoć Maybelline New York Tattoo Brow Pomade za obrve, dok je Paula odabrala Total Temptation olovku za definisanje obrva.

Ukoliko i ti želiš da popuniš neke sitne rupice na svojim prirodnim obrvama, ili samo da ih malo podebljaš, obavezno isprobaj neki od ovih proizvoda, koji su must-have ove jeseni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Kako ti se čine njihovi odgovori na ova vruća pitanja?

Piši nam u komentarima!

Pogledaj još: Makeup In The City: Šminka i frizura u jednom tutorijalu

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York SnapScara Pitch Black

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Lash Sensational

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon 25 Stay Exceptional

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon 60 Accept A Dare

  Poručite odmah
 • Maybeline New York Tattoo Brow Pomade 03 Medium Brown

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Total Temptation Brow Definer Blonde

  Poručite odmah
 • Maybeline New York Tattoo Brow Pomade 04 Ash Brown

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Total Temptation Brow Definer Soft Brown

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, maskara, formalna šminka, karmin, ruž, usne, večernja šminka, dnevna šminka, obrve, mat usne, prirodni look, olovka za usne, Make Up in the City, Maybelline New York, trepavice, oblikovanje obrva, olovke za obrve, gel za obrve

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

4 koraka do punijih usana

Bez obzira da li su ti usne prirodno tanke pa želiš da ih dodatno istakneš, ovo su tajni trikovi koji će ti pomoći da brzo i lako dobiješ pune usne, ...