Pogledajte : Dejvid Bekam otkrio svoju moćnu&cool stranu u novoj kampanji za Biotherm Homme (VIDEO)

 

Slavni fudbaler postao je, potpisavši dugogodišnji ugovor,  novo zaštitno lice linije za muškarce čuvenog kozmetičkog brenda, a otkrivanjem svoje nežne strane pokazao je da nimalo ne gubi na muškosti.  Štaviše!

Koja ga je tetovaža najviše bolela, šta znači biti džentlmen, koliko mu je vremena potrebno da se spremi za izlazak - Dejvid nam otkriva svojim neodoljivim britanskim akcentom:

 

 

„Oduševljen sam saradnjom s brendom Biotherm Homme“, izjavio je Dejvid Bekam „Već dugo vremena razmišljam o kreiranju linije proizvoda za negu muške kože, a nakon razgovora s ljudima iz Biotherma sve se poklopilo. Ambiciozni su poput mene i radujemo se što ćemo uskoro svima predstaviti plodove naše saradnje.“

„Partnerstvo između brenda Biotherm Homme i Dejvida Bekama pomeriće granice na području nege muške kože i osnažiti vodeću poziciju brenda”, izjavio je Dejvid Fridlevski, glavni direktor Biotherma. „Ovo je prvi put da muška zvezda kultnog statusa kreira liniju proizvoda za negu kože. Ponosni smo što nas je Dejvid Bekam odabrao za partnera koji će mu pomoći u ostvarenju njegove vizije nege kože i uzbuđeni smo što će postati novi ambasador našeg brenda".

Glavni cilj sklapanja višegodišnjeg partnerstva između brenda Biotherm Homme i Dejvida Bekama je uticati na navike muškaraca kada je reč o nezi kože. S obzirom na titulu najseksipilnijeg muškarca na svetu po izboru časopisa People, svetsku slavu koju je stekao zahvaljujući impresivnim sportskim dostignućima, posvećenosti porodici i dobrotvornom radu za UNICEF,  Dejvid Bekam jedna je od osoba s najvećim uticajem na niz generacija muškaraca.

 

Povezane teme: nega, poznati

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Svi benefiti krema sa hijaluronskom kiselinom

Već znamo da je hijaluron No. 1. anti-age sastojak koji ima benefite u prevenciji znakova starenja i blagodetima koje pruža tvojoj koži, evo o čemu je...