Upoznajte članove žirija Face Awards Serbia 2017

Ostalo je još malo vremena do 2. aprila 2017. godine do kada treba da pošalješ svoj najbolji preobražaj i tako se kvalifikuješ za učešće na Face Awards-u. Ovom prilikom, sve one koji su poslali svoju prijavu OVDE ili su još uvek u procesu apliciranja obaveštavamo da su izabrani članovi žirija ovogodišnjeg kreativnog takmičenja.

Profesionalno oko za detalje

Upoznajte članove žirija Face Awards Serbia 2017

Kako im pravi talenat ne bi promakao i kako bi titulu pobednika poneo najbolji takmičar, žiri je pažljivo biran i sastoji se iz iskusnih beauty i make-up profesionalaca. Urednica lepote srpskog izdanja magazina ELLE Branislava Kostić, glavna urednica bugarskog ELLE-a Maria Georgieva i make-up artist i beauty vlogger iz Bugarske Boryana Stefanova koristiće sva svoja znanja i kritičku moć u izboru najoriginalnijih učesnika.

Iz nešto drugačije perspektive, prošlogodišnje pobednice ovog nadmetanja u Srbiji i Hrvatskoj, Mirjana Kika Milošević i Ivana Blažoti Mijoč, ove godine su se našle „na drugoj strani“. Njihovo već nagrađeno umeće i nesumnjivo kvalitetne sugestije biće nezamenljiv doprinos u biranju naslednika koji će poneti titulu „Srpskog Beauty Vloggera Godine“.

Ko je Mirjana Kika Milošević?

Upoznajte članove žirija Face Awards Serbia 2017

Ukoliko tražite inspiraciju za svoju prijavu i dalje faze takmičenja, savetujemo vam da pogledate portfolio prošlogodišnje srpske pobednice. Mirjana, poznatija kao Kika, poznati je make-up artist i pravi iluzionista kada je reč o oslikavanju kože i kreativnom vizuelnom „obmanjivanju“. Osim toga što postuje veoma gledane YouTube tutorijale i vlogove, ona se bavi i kreiranjem murala i dizajnom enterijera. Iluzija „drvene lutke“ i struk uvrnut u čvor samo su neke od Kikinih najpopularnijih transformacija zbog kojih se i zasluženo našla na NYX Face Awards prestolu.

Pročitajte više: „Face Awards Serbia 2017.“ počinje sad!

Povezane teme: šminka, transformacija, Face Awards Serbia

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Isprati trend: Koja ti tamnija nijansa ruža najbolje pristaje?

Pre nego što posegneš za ruževima tamnijih nijansi, ne zaboravi da mnogi faktori utiču na odabir one idealne. Otkrivamo ti i koji...