Back to school : must have lakovi za nokte

Povratak školskim i drugim obavezama, naročito u periodu konstantnih promena sa kojima se svi suočavamo ne mora prolaziti tako teško kao što misliš. Vrlo jednostavno ga možeš ulepšati i obeležiti kraj leta najlepšim bojama lakova i različitih manikir stilova. A mi ti predstavljamo naše favorite.

Pred tobom su najbolji lakovi za nokte za školske dane, a podelili smo ih u pet nepogrešivih manikir stilova za sva tvoja izdanja i raspoloženja.

1. Klasika je uvek u modi

Crveni nokti su sigurica u svim situacijama. Svedenim odevnim kombinacijama biće idealan aksesoar, dok će smelija izdanja upotpuniti. Koralna, bordo ili malina – koju god nijansu da odabereš sigurno  je da ne možeš pogrešiti  uz crveni lak za nokte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie) on

2. Školski primer

Najbolji lakovi za nokte ukoliko želiš da tvoji nokti izgledaju negovano i uredno su sve nude nijanse. Ono što nam se posebno dopada je to što nude nokti odlično idu i uz sve sportske odevne kombinacije, koje su čest izbor za školu i slobodno vreme. Još jedna sjajna stvar je što nude nokti neće smetati ni onim strogim profanima. ;)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie) on

3. Za trendi i hrabre

Lako je izabrati klasični lak za nokte, a da li imaš hrabrosti da gradom prošetaš plavi lak za nokte? Iako možda misliš da ga je teško uklopiti, zapravo je vrlo trendi i nosiv uz više odevnih izdanja nego što možeš i da zamisliš. Uz džins, recimo? Savršeno. Tirkiz za sunčane, modro plava za kišovite dane. Isprobaj i videćeš!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie) on

4. Bela nije samo za zidove

Lakovi za nokte koji će se super uklopiti uz tvoj sportski stil, su oni bele boje. Vrlo trendi varijanta kreč – belog laka savršeno se uklapa uz crno-bele odevne kombinacije. Ako pratiš trendove, ove sezone zaista moraš isprobati ovaj trend belog laka za nokte!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie) on

5. Grafiti

Svoj stav možeš pokazati i uz pomoć lakova za nokte. Ova igra zapravo podseća na čas likovnog: crveni lak za nokte, plavi lak za nokte, ljubičasti, crni, beli… Upotrebi tanku četkicu za iscrtavanje oblika koje želiš. Inspiraciju potraži svuda oko sebe. Ako nisi vešta u iscrtavanju tankom četkicom, a želiš neobičan manikir, možeš isprobati da svaki nokat nalakiraš u drugoj boji laka za nokte. Slatko, zar ne?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie) on

Pročitaj još: Uradi sama: Ombre nokti

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Essie Gel Couture 345 Bubbles Only

  Poručite odmah
 • Essie Gel Couture 10 Sheer Fantasy

  Poručite odmah
 • Essie Aruba Blue

  Poručite odmah
 • Essie Limo-Scene

  Poručite odmah
 • Essie Wicked – Creamy

  Poručite odmah
 • Essie Stitches

  Poručite odmah
 • Essie Gel Couture Top Coat

  Poručite odmah
 • Essie Gel Couture 300 the It-Factor

  Poručite odmah

Povezane teme: nokti, manikir, trend, essie, lak za nokte, mat nokti

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Razbijamo mitove o retinolu

Verovatno si do sada čula bar jedan mit o retinolu, ali nisi bila svesna da je u pitanju samo to – mit. Odlučili smo da sa tobom podelimo mišljenja se...