Back to school : must have lakovi za nokte

Povratak školskim i drugim obavezama, naročito u periodu konstantnih promena sa kojima se svi suočavamo ne mora prolaziti tako teško kao što misliš. Vrlo jednostavno ga možeš ulepšati i obeležiti kraj leta najlepšim bojama lakova i različitih manikir stilova. A mi ti predstavljamo naše favorite.

Pred tobom su najbolji lakovi za nokte za školske dane, a podelili smo ih u pet nepogrešivih manikir stilova za sva tvoja izdanja i raspoloženja.

1. Klasika je uvek u modi

Crveni nokti su sigurica u svim situacijama. Svedenim odevnim kombinacijama biće idealan aksesoar, dok će smelija izdanja upotpuniti. Koralna, bordo ili malina – koju god nijansu da odabereš sigurno  je da ne možeš pogrešiti  uz crveni lak za nokte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie) on

2. Školski primer

Najbolji lakovi za nokte ukoliko želiš da tvoji nokti izgledaju negovano i uredno su sve nude nijanse. Ono što nam se posebno dopada je to što nude nokti odlično idu i uz sve sportske odevne kombinacije, koje su čest izbor za školu i slobodno vreme. Još jedna sjajna stvar je što nude nokti neće smetati ni onim strogim profanima. ;)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie) on

3. Za trendi i hrabre

Lako je izabrati klasični lak za nokte, a da li imaš hrabrosti da gradom prošetaš plavi lak za nokte? Iako možda misliš da ga je teško uklopiti, zapravo je vrlo trendi i nosiv uz više odevnih izdanja nego što možeš i da zamisliš. Uz džins, recimo? Savršeno. Tirkiz za sunčane, modro plava za kišovite dane. Isprobaj i videćeš!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie) on

4. Bela nije samo za zidove

Lakovi za nokte koji će se super uklopiti uz tvoj sportski stil, su oni bele boje. Vrlo trendi varijanta kreč – belog laka savršeno se uklapa uz crno-bele odevne kombinacije. Ako pratiš trendove, ove sezone zaista moraš isprobati ovaj trend belog laka za nokte!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie) on

5. Grafiti

Svoj stav možeš pokazati i uz pomoć lakova za nokte. Ova igra zapravo podseća na čas likovnog: crveni lak za nokte, plavi lak za nokte, ljubičasti, crni, beli… Upotrebi tanku četkicu za iscrtavanje oblika koje želiš. Inspiraciju potraži svuda oko sebe. Ako nisi vešta u iscrtavanju tankom četkicom, a želiš neobičan manikir, možeš isprobati da svaki nokat nalakiraš u drugoj boji laka za nokte. Slatko, zar ne?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie) on

Pročitaj još: Uradi sama: Ombre nokti

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Essie Gel Couture 345 Bubbles Only

  Poručite odmah
 • Essie Gel Couture 10 Sheer Fantasy

  Poručite odmah
 • Essie Aruba Blue

  Poručite odmah
 • Essie Limo-Scene

  Poručite odmah
 • Essie Wicked – Creamy

  Poručite odmah
 • Essie Stitches

  Poručite odmah
 • Essie Gel Couture Top Coat

  Poručite odmah
 • Essie Gel Couture 300 the It-Factor

  Poručite odmah

Povezane teme: nokti, manikir, trend, essie, lak za nokte, mat nokti

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Tissue maske za lice. Da li si probala novi trend? Instant lepotu iz kesice

Hidratacija lica je neophodna tokom čitave godine, ali krema za lice više nije jedini proizvod na tržištu. Novi trend su tissue maske za lice...