Baza za nokte – naš najbolji prijatelj

Kako bi imala savršene nokte, moraš prvo skinuti stari lak. Nemoj da žuriš previše, već sačekaj da se tvoji nokti posle skidanja laka dobro osuše. Ako brzo naneseš bazu, a nokti nisu dovoljno suvi, neće delovati kako treba.  

Nanošenje baze

 

 

A post shared by essie (@essiepolish) on

 


Drugi korak je nanošenje baze. Preporučujemo ti Essie Grow Stronger bazu koja ne samo da štiti nokte pre nanošenja laka u boji, već ih i hrani i čini čvršćim. Pomoću njega će nanošenje laka u boji biti lakše jer bazni lak zaglađuje i neguje nokat.

Takođe, ovako će tvoj manikir biti trajniji pa zato ne zaboravi da ga redovno koristiš.  

Lak u boji

 

 

A post shared by essie (@essiepolish) on

 


Kada se baza osuši, nanesi lak za nokte u boji koja ti najviše odgovara, a mi ti savetujemo neku od letnjih osvežavajućih nijansi, kao što je Essie watermelon.

Posle nekoliko minuta, kada se lak u boji osuši, nanesi i završni sloj koji će obezbediti trajnost laka na tvojim noktima. Za negovane nokte i zanoktice, u njih dodatno umasiraj odgovarajuće ulje poput Essie Apricot proizvoda.  

Pročitaj više: Neobični trikovi za nokte koji su u stvari genijalni​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Essie Grow Stronger

  • Essie Care Aprocot

    Poručite odmah
  • Essie 27 Watermelon

Povezane teme: nega, manikir, essie

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Slavimo nailart: Otkrivamo zašto je jun mesec lakova za nokte

Pored toga što nam donosi lepo letnje vreme, mesec jun volimo iz još jednog razloga - početkom ovog meseca se obeležava dan lakova za nokte, a mi smo ...