Budući jesenji hit: Francuski manikir na novi način

Trendovi koje smo voleli vraćaju se ove jeseni na velika vrata, kako u modnom i makeup svetu, tako i u načinu ulepšavanja noktiju, ali u potpuno novom ruhu, donoseći sa sobom duh promene, sa primesom buntovništva nekih lepših vremena.

Obožavani francuski manikir, koji je krasio tvoje nokte dok nije izašao iz mode i koji si praktikovala u svakoj prilici, ove jeseni možeš ponovo da poneseš bez ikakvog blama, ali i da ga unaprediš uz pomoć samo par malih izmena koje će unaprediti tvoj celokupni manikir.

Predstavljamo ti nekoliko novih načina izrade francuskog manikira:

Francuski manikir koji će okrenuti svet naopačke

Kao što znaš kod klasičnog fransuskog manikira, uglavnom je na većoj površini nokta nude ili roze nijansa, a samo vrh nokta je u boji (uglavnom beloj) i istaknutiji je. Međutim, septembar i oktobar obeležiće potpuno suprotan način izrade francuskog manikira, gde će jarka bordo ili braon nijansa laka za nokte biti na većoj površini nokta, a nude linija biće na samom vrhu nokta. Zvuči zabavno zar ne?

Budući jesenji hit: Francuski manikir na novi način

Pinterest 

Francuski manikir sa modernim tvistom

Ima li nešto modernije od glitera, koji će automatski osvežiti predstojeće tmurne dane. I u ovom slučaju, ovaj francuski manikir radiš na drugačiji, takoreći obrnuti način. Veću površinu nokta namaži koristeći nude lak za nokte, a onda svetlucavu liniju uz pomoć gliter laka povuci na samom početku nokta (ne na vrhu nokta) i trudi se da izgleda što ravnije.

Budući jesenji hit: Francuski manikir na novi način

Pinterest

Francuski manikir okvir

Da bi isprobala ovaj novi i zanimljvi način francuskog manikira, potrebna ti je mirna ruka i spretnost. Kao i kod klasičnog manikira, nokte pređi lakom u nude ili roze nijansi, ali onda nemoj samo da staviš jarko belu boju laka na vrh nokta, već uokviri ceo nokat, pazeći da ti linije budu što tanje i ravnije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Francuski manikir s vrhovima u boji

Uz pomoć ove vrste francuskog manikira, možda i najbolje možeš da iskažeš svoju ličnost. Sve što je potrebno je da odabereš svoju omiljenu boju i da je staviš na vrhove nokta, dok je ostatak nokatne ploče u nude nijansi.

Francuski manikir - Angel Energy

Ukoliko ti je ipak klasični francuski manikir prirastao k srcu, onda će ti se najviše dopasti ovaj način. On je praktično samo svežija varijanta klasičnog francuskog manikira sa grafičkim tvistom. Za Angel Energy manikir sve što je potrebno, jeste da kada budeš povlačila onu tanku liniju bele boje na vrhovima noktiju, ona ne bude skroz ravna, već da podseća na krila, sa malim uvučenim delom na samoj sredini, pa da kasnije od tog dela povučeš još jednu tanku krivudavu liniju ka samoj ivici nokta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NAILS by MEI (@nailsbymei) on

Koji od ovih novih jesenjih varijanti francuskog manikira ti planiraš da isprobaš? Piši nam u komentarima!

Pročitaj još: Uradi sama: Ombre nokti

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybellne New York Color Show Peach Pie

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Show 77

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Color Riche 770

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Color Riche 442

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Color Riche 228

  Poručite odmah
 • Lancôme Le Vernis Top Coat

  Poručite odmah
 • Lancôme New Le Vernis 301

  Poručite odmah
 • YSL La Laque Couture 14

  Poručite odmah

Povezane teme: nokti, trend, Yves Saint Laurent, Lancome, Loreal Paris, Maybelline New York, lak za nokte

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Rođendanski makeup tutorijal sa NYX PROFESSIONAL MAKEUP brendom

Nyx Professional Makeup je poznat po svojim dragocenim vrednostima, koje se ogledaju u njihovim veganskim formulama proizvoda koje se ne testiraju na ...