Crni ili crveni manikir

Lak na noktima je završni detalj svakog savršenog looka. Nekada je vrlo delikatan, a nekad kategoričan i upadljiv. Predstavljamo vam dve temperamentne nijanse koje su potpuni hit ove sezone, makar kada je reč o noktima.

Crna

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


U ormaru velikog broja žena preovlađuje crna odeća, a ove sezone ova boja se seli i na njihove nokte. Crni nokti su često znak da je žena samouverena, svesna sebe i svojih vrlina i teško da će takva žena ostati neprimećena. Predlažemo vam da probate neki od Essie lakova u ovoj boji. Njihova pokrivna moć će vas sigurno oduševiti, jer je jedno nanošenje sasvim dovoljno da vam nokti zablistaju punim sjajem. Crna boja na noktima je odraz buntovničkog duha, ali i stila. Žene koje svoje nokte lakiraju na ovakav način poručuju okolini da su posebne i vredne pažnje. Crni lak će dodatno istaći vašu kategoričnost i individualizam.

Crvena

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Crvena boja će ove godine definitivno vladati kozmetičkom industrijom. Ove sezone, crvena se nosi na usnama, noktima pa čak i kapcima. Crvena se vezuje za glamurozni stil Holivudskih lepotica i omiljena je boja svih žena koje vole klasičan način odevanja. Žene mogu da biraju između nekoliko nijansi ove boje te je crveni lak najčešći izbor mnogih predstavnica lepšeg pola.

Izbor je zaista veiliki – paradajz-crvena, boja vina, klasična crvena ili čak crvena boja sa primesama boje dinje. Sve ove nijanse možete naći u bogatom Essie asortimanu, kojeg vam toplo preporučujemo. Ako za sebe možete reći da ste osoba puna strasti ili da volite klasičan, elegantni stil odevanja neka vaš izbor bude crvena boja na noktima. Pokorite proleće svojim manikirom!

Pročitajte više: Manikir kod kuće: Tri koraka do prelepih noktiju

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Essie Licorice

    Poručite odmah
  • Essie Too Too Hot

    Poručite odmah

Povezane teme: nokti, manikir, essie, proleće

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Znate li šta je to nailfie?

Da li si čula za nailfie trend koji se širi po društvenim mrežama zahvaljujući ...