Crno-beli manikir stil je IN ove zime

Crno-beli manikir stil je IN ove zime

Klasika nikada ne padne u zaborav, već se s vremena na vreme iznova vine među trendove, ali u potpuno novom ruhu. Ovo se odnosi i na makup, ali i na manikir tehnike. Podsetićemo te da je tako bilo i sa frenč manikirom, koji je dobio osvežene modernizovane varijante, a tako je i sada sa crno-belim manikirom. Delimo sa tobom par razloga zbog kojih crno-beli manikir treba da se nađe i na tvojim noktima ove zime i prikazujemo ti naše omiljene manikir stilove.

Crni lak za nokte

Devojke koje preferiraju crni lak na noktima često su samouverene, svesne sebe i svojih vrlina i zbog toga ovaj lak nikada ne ostaje neprimećen na njima. Naravno podrazumeva se da je iskrzani crni lak nedopustiv! Pored žena koje su svesne svoje lepote, crni lak preferiraju i devojke koje na taj način izražavaju svoj buntovnički duh, ali i stil života. Jedno je sigurno, crni lak za nokte je klasika koja nikada neće nestati sa polica tvoje omiljene drogerije.

Crno-beli manikir stil je IN ove zime

Beli lak za nokte

Beli lak za nokte se koristi za pravljenje frenč manikira, onda kada želimo samo malo boje da dodamo boji nokta, najčešće se za njega odlučujemo u elegantnim prilikama. Bela boja na noktima naročito je efektna u letnjem periodu, na preplanulom tenu kože, a naročito mat beli lak za nokte. Njihova jedina mana je što se prilikom nanošenja, ali i mešanja sa drugim lakovima zaista vidi i najsitnija greškica načinjena sa njim, pa se podrazumeva da moraš da se izveštiš u njegovom nanošenju.

Crno-beli manikir

Verujemo da na svojim policama imaš i jednu i drugu boju laka i da si ih verovatno retko mešala, a da je to mešanje bilo uglavnom povlačenje crnih i belih prugica. Međutim, ove dve boje laka su savršene za raznorazne i inspirativne manikir stilove koje ti rado predstavljamo u nastavku.

Koje lakove koristiti za crno-beli manikir

Predlažemo ti da ih isprobaš uz Essie lakove za nokte, koji imaju u svom portfoliju imaju veliki broj boja, među kojima su naravno i crni i beli lak. Oni ne samo da će ti pružiti besprekornu pokrivenost i dugotrajnu boju, već imaju i četkicu koja odgovara svakoj veličini nokatne ploče i omogućava ti još lakše i preciznije nanošenje laka.

Manikir koji će zapasti za oko svakom muškarcu

Ko kaže da je sportski duh uspavan danas? Vreme je da ga probudiš ponovo kod sebe, ali i kod svakog drugog koji se susretne sa tvojim crno belim noktima, gde dominira šara fudbalske lopte.

Istina, ovaj manikir stil će zahtevati upotrebu čačkalice ili tankog kista za iscrtavanje noktiju, ali to nije ništa što ne može da se uvežba. Uvek možeš koristiti i šablončić kojim ćeš obeležiti mesta na kojima želiš da se vidi crna boja na noktima. Za najbolji efekat koristi beli mat lak u kombinaciji sa crnim lakom koji se presijava.

Crno-beli manikir za neodlučne

Kada ne možeš da se odlučiš za jedan stil na noktima, ti onda izmešaj sve i napravi svaki nokat različitim. Uostalom, ulepšavanje i jeste poigravanje, kako sa makeup-om, tako i sa lakom za nokte. Svedeno i klasično ipak nije jedini način na koji možeš da se poigravaš sa crnim i belim lakovima. Jedan nokat ulpšaj crno-belim tufnicama, drugi cvetićima, treći jin-jang znakom. Pusti mašti na volju i samo dva nokta na svakoj ruci ostavi jednobojnim, čisto da ne bude prešareno.

Crno-beli manikir za one koji su manje vešti u icrtavanju noktiju

Retko kada se desi da za neku manikir ideju nije potrebna nikakva preterana veština. Međutim, to jeste slučaj sa ovim manikir stiilom, poznatiji kao #cownails trend. Potrebna ti je samo mirno ruka kako bi nanela beli lak na celu površinu nokta i onda kad se osuši iscrtala kravlje šare (razlivene crnom bojom). Zvuči jednostavno, zar ne?

Osvežena klasika

U kobinovanju ova dva laka za nokte ne moraš uvek eksperimentisati sa printovima koji su neozbiljni i zabavni, već se možeš odlučiti i za neku elegantniju varijantu, koja može biti podjednako efektna. Zato je naš predlog ovaj manikir u kome su pomešani mat crni i beli lak i kod kojih je svaki nokat isti, a opet neobičan. Trougao bele boje je odradio svoje na crnom noktu i istakao još više ovaj elegantni manikir stil.

Koji od ovih crno-belih predloga je tvoj favorit? Podeli sa nama u komentarima!

Pročitaj još: Back to school : must have lakovi za nokte

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Essie Gel Couture Top Coat

  Poručite odmah
 • Essie Gel Couture 138 Pre-Show Jitters

  Poručite odmah
 • Essie Gel Couture 360 Spiked With Style

  Poručite odmah
 • Essie 79 Sand Tropez

  Poručite odmah
 • Essie 49 Wicked

  Poručite odmah
 • Essie 48 Luxedo

  Poručite odmah
 • Essie 8 Limo-Scene

  Poručite odmah
 • Essie 4 Pearly White

  Poručite odmah

Povezane teme: trend, iskopiraj izgled, zimski trendovi, essie, lak za nokte, ombre nokti, lak za nokte, mat nokti

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

4 koraka do punijih usana

Bez obzira da li su ti usne prirodno tanke pa želiš da ih dodatno istakneš, ovo su tajni trikovi koji će ti pomoći da brzo i lako dobiješ pune usne, ...