Idealna boja laka za nokte

Hajde da uradimo jedan mali “test”, ili još bolje, hajde da igramo igru pogađanja: zažmurite i zamislite kako mažete lak na nokte… Da li je boja koju ste zamisili crvena? Ne, ne, nismo vidoviti! Kako znamo? Jednostavno - crvena je boja za sva vremena, klasik koji nikada neće izaći iz mode, sinonim za lepe i negovane ruke, stoji svima i uklapa se uz sve!

Izaberite pravu nijansu

 

A post shared by essie (@essie) on


U moru najrazličitijih boja, posle mnogo eksperimentisanja, većina žena se vraća crvenom manikiru i ostaje mu verna zauvek. Sa njim nema greške - pomoći će vam da celom svetu pokažete svoj seksi ženstveni look, bez obzira na godine, oblik tela ili karakter. On može da upotpuni i maksimalno poboljša svaku odevnu kombinaciju, učini da prsti izgledaju duže i elegantnije, a da biste iskoristili sve njegove prednosti potrebno je samo da odaberete nijansu koja vam najviše odgovara.

Paleta crvenih lakova je nepregledna, ali bez obzira da li je reč o svetlim, tamnim ili čak zagasitim tonovima, važno je istaći da crveni lak najbolje pristaje noktima srednje dužine. Obavezno isprobajte sve nijanse - od "ferari" crvene do bordo, ali nikako nemojte bežati od lakova koji “vuku” na narandžasto. Kada otkrijete koji crveni lak najviše odgovara vašem tonu kože, uvek koristite baš njega.

Šta crveni nokti otkrivaju o vašem karakteru?

Stručnjaci tvrde da boja laka mnogo govori o nama. U ovom slučaju, crvena otkriva zavodljivu stranu ličnosti, sklonost flertu i želju da se na sagovornike ostavi jak prvi utisak. Crvena je simbol glamuroznih, mističnih žena koje neguju prefinjen modni stil i “kipe” od samopouzdanja.

Istovremeno, crveni lak je klasik koji se često povezuje sa ženama koje ne vole da eksperimentišu, koje su nostalgične, pa čak i tradicionalne. Bilo kako bilo, boja ljubavi, strasti i topline, učiniće da budete uvek šik i uvek u trendu.

Najbolji anti-age tretman

 

A post shared by essie (@essie) on


Anti-age tretmani obično podrazumevaju posebne metode nege lica i vrata sa ciljem da se eliminišu ili umanje bore. Žene pogrešno veruju da upravo ovi delovi tela odaju njihove godine, ne sluteći da su najveće “izdajice” zapravo ruke! Čak i kada vidite besprekorno ispeglana lica poznatih svetskih lepotica, njihove ruke će nepogrešivo odati u kojoj su deceniji života. To je glavni razlog zbog čega su estetski tretmani koji se bave podmlađivanjem ruku postali sve popularniji. Ali, zašto biste sebi komplikovali život i bespotrebno trošili ogromne svote novca kada ruke možete podmladiti običnim lakom za nokte! Potrebna vam je samo bezvremena crvena, i to ne bilo koja, već ona sa narandžastim podtonom, i po mogućstvu, glossy efektom.

Upozorenje: Crveni lakovi sa plavim podotonom stvoriće kontraefekat, pa će vene i pege biti još izraženije, a to niko ne želi.

Uz godišnje doba

 

A post shared by essie (@essie) on


Toplije nijanse crvene, “paradajz” ili koralna su idealne za leto, dok su one sa plavim podtonovima (bordo) pogodnije za jesen i zimu.

Uz tip kože

Ako imate svetlu kožu koristite crvene lakove sa plavim podtonom, takozvane grimizne boje. Ukoliko je vasa put tamnija, birajte svetlije nijanse crvene koje u sebi imaju pink ili koralne podtonove.

Kako sprečiti fleke od crvenog laka?

Pre nego što namažete lak, obavezno nanesite podlogu kako biste se zaštitili od eventualnog pojavljivanja fleka koje crveni lak može da ostavi na noktima.

I na kraju, nikada ne zaboravite reči čuvenog dizajnera: “Kada ste u nedoumici, ‘nosite’ crveno!” 

Pročitajte još o: Boje lakova za nokte koje bi svaka devojka trebalo da ima

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Essie Aperitif

    Poručite odmah
  • Essie Hiking Heels

    Poručite odmah

Povezane teme: nokti, manikir

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da ove jeseni nosite lakove sa šljokicama

Makeup look i manikir treba uskladiti i sa situacijom...