Ideje za šareni manikir

Iako je zimsko vreme i mnoge devojke igraju na sigurno bar škada je reč o noktima i nose klasične „zimske” boje, slobodno budite kreativne i dočekajte malo ranije toplije dane.

Ove godine apsolutni hit su šljokice koje će vaš manikir učiniti nesvakidašnjim, veselim i razbiće zimsku monotoniju

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Jedno je sigurno – sa šljokicama i štrasom nema greške! Bilo koju podlogu da izaberete, svetle šljokice će odlično „čučnuti“ na njih.

Jedna od super ideja za šareni manikir sa šljokicama je da napravite dupli frenč. Na gornje ivice noktiju nanesite šljokice, ali ne zaustavljajte se na tome. Budite smele i i na sam početak noktiju neka tanka linija takođe bude od šljokica, ali samo u drugoj boji. Za ovakav šareni manikir preporučljivo je da podloga bude svetla, a najbolje bi bilo da koristite providni lak.

Ukoliko niste fan šljokica i volite šarene nokte, onda neka ovo bude vaša inspiracija

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Neka vam podloga bude neka pastelna boja – svetlo roze, plava ili zelena, a ostalo je magija tih nijansi i vaša opuštena ruka. Preko svetle podloge krenite da crtate kratke nepravilne linije, ne obazirite se kojih su dimenzija jer je i poenta da budu spontane. Za ovakav manikir su vam potrebne dve boje sedefastog laka kojima ćete se poigravati.

Ako niste ljubitelj jakih boja, onda je sledeći predlog najbolji za vas

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Na bezbojnu podlogu nanesite tri suptilne nijanse – neka krenu od svetlo bež do tamno sive. I krenite od početka nokta da pravite „talase“. Neka boje idu od slabijih ka intenzivnijim i videćete da će svi primetiti vašu kreativnost.

Pročitajte još: Savršen manikir: Nokti u dve boje

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Essie Mint Candy Apple

    Poručite odmah
  • Essie Blue La La

    Poručite odmah
  • Essie Pearly White

    Poručite odmah

Povezane teme: nokti, manikir, essie

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Saveti za zimski manikir

Sezona praznika je stigla, a sa njom i novi beauty trendovi! Ipak, osim što treba pažljivo odabrati lak koji će savršeno pristajati vašim noktima u ov...