Igra boja

Zima i niske temperature koje nam ona nosi, su jedan od uzroka da vaše ruke ne izgledaju baš onako kako biste želeli.


Koliko god se trudili da rukavicama sačuvamo ruke od hladnoće, to nam retko uspeva. Kada je koža na rukama suva, i koža oko noktiju postaje osetljiva i porblematična, i nokti izgledaju neuredno. Za mnoge žene neuredni nokti predstavljaju veliki problem i čine da se osećaju nesigurnim. Lepa vest je da trendi boje lakova donose svežinu i razigranost, i sasvim sigurno će vam podići raspoloženje u ovim tmurnim danima na izmaku...

Ljubičasto i roze raspoloženje


Vesele boje se lagano i sigurno prenose sa usana na vaše nokte. Ljubičasta i roze boja postaju vodeći manikir trend svuda u svetu. Ako ne volite da posećujete salone i sami vodite računa o svojim noktima, svakako morate nabaviti lakove u ljubičastoj ili ciklama boji. Ove boje odgovaraju ženama koje vole minimalistički stil odevanja i često nose jednobojnu odeću.  

Netipične boje


Kao što je crveni karmin klasika koja ne izlazi iz mode, tako je i crveni lak za nokte klasika koja traje. Ove sezone međutim, aktuelna je nijansa „sočne jabuke“ na noktima. Bela boja, koju pamtimo kao apsolutni hit tokom 2000-te godine, ponovo se vraća u modu. Potpuno neočekivano, zelena boja je na samom vrhu kul nijansi za ovu sezonu. Naš savet je – obavezno koristite kvalitetnu bazu za lak za nokte, kako bi se lak duže zadržao a nokti bili zaštićeni od hladnoće i loših vremenskih uslova. 

Pročitaj više: 4 saveta za neodoljivi pogled

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Essie 001 blanc

    Poručite odmah
  • Berries Treasure by Essie

  • Viva Antigua! by Essie

Povezane teme: nokti, nega, manikir, trend, stil, moda

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ove frizure obeležiće proleće

Opuštena atmosfera koje lepše vreme donosi, inspiriše nas da se okrenemo jednostavnim, ali chic frizurama...