Jesenji hit: Francuski manikir na novi način

Trendovi koje smo voleli vraćaju se ove jeseni na velika vrata, kako u modnom i makeup svetu, tako i u načinu ulepšavanja noktiju, ali u potpuno novom ruhu, donoseći sa sobom duh promene, sa primesom buntovništva nekih lepših vremena. Obožavani francuski manikir, koji je krasio tvoje nokte dok nije izašao iz mode i koji si praktikovala u svakoj prilici, ove jeseni možeš ponovo da poneseš bez ikakvog blama, ali i da ga unaprediš uz pomoć samo par malih izmena koje će unaprediti tvoj celokupni manikir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели essie (@essie) дана

Predstavljamo ti nekoliko novih načina izrade francuskog manikira:

Francuski manikir koji će okrenuti svet naopačke

Kao što znaš kod klasičnog fransuskog manikira, uglavnom je na većoj površini nokta nude ili roze nijansa, a samo vrh nokta je u boji (uglavnom beloj) i istaknutiji je. Međutim, ovu jesen obeležiće potpuno suprotan način izrade francuskog manikira, gde će jarka bordo ili braon nijansa laka za nokte biti na većoj površini nokta, a nude linija biće na samom vrhu nokta. Zvuči zabavno zar ne?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели essie (@essie) дана

Francuski manikir sa modernim tvistom

Ima li nešto modernije od glitera, koji će automatski osvežiti tmurne dane. I u ovom slučaju, ovaj francuski manikir radiš na drugačiji, takoreći obrnuti način. Veću površinu nokta namaži koristeći nude lak za nokte, a onda svetlucavu liniju uz pomoć gliter laka povuci na samom početku nokta (ne na vrhu nokta) i trudi se da izgleda što ravnije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели essie (@essie) дана

Francuski manikir okvir

Da bi isprobala ovaj novi i zanimljvi način francuskog manikira, potrebna ti je mirna ruka i spretnost. Kao i kod klasičnog manikira, nokte pređi lakom u nude ili roze nijansi, ali onda nemoj samo da staviš jarko belu boju laka na vrh nokta, već uokviri ceo nokat, pazeći da ti linije budu što tanje i ravnije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели essie (@essie) дана

Francuski manikir s vrhovima u boji

Uz pomoć ove vrste francuskog manikira, možda i najbolje možeš da iskažeš svoju ličnost. Sve što je potrebno je da odabereš svoju omiljenu boju i da je staviš na vrhove nokta, dok je ostatak nokatne ploče u nude nijansi.

Francuski manikir - Spider Energy

Ukoliko ti je ipak klasični francuski manikir prirastao k srcu, onda će ti se najviše dopasti ovaj način. On je praktično samo svežija varijanta klasičnog francuskog manikira sa grafičkim tvistom. Za Spider Energy manikir sve što je potrebno, jeste da kada budeš povlačila onu tanku liniju bele boje na vrhovima noktiju, ona ne bude skroz ravna, već da podseća na krila, sa malim uvučenim delom na samoj sredini, pa da kasnije od tog dela povučeš više krivudavih linija ka samoj ivici nokta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели essie (@essie) дана

Koji od ovih novih jesenjih varijanti francuskog manikira ti planiraš da isprobaš? Piši nam u komentarima!

Pročitaj još: Uradi sama: Ombre nokti

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Essie 50 Bordeaux

  Poručite odmah
 • Essie 57 Forever Yummy

  Poručite odmah
 • Essie 47 Sexy Divide

  Poručite odmah
 • Essie 16 Spaghetti Strap

  Poručite odmah
 • Essie Gel Couture 138 Pre-Show Jitters

  Poručite odmah
 • Essie Gel Couture 345 Bubbles Only

  Poručite odmah
 • Lancôme New Le Vernis 301

  Poručite odmah
 • YSL La Laque Couture 118

  Poručite odmah

Povezane teme: nokti, nega, trend, jesen, essie, Yves Saint Laurent, Lancome, Loreal Paris, Maybelline New York, lak za nokte

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Želiš definisane i popunjene obrve bez puno truda? Ovo su olovke koje ćeš obožavati.

Svedene, divlje, razbarušene, prirodne, pune ili tanje, obrve su must have i sva pažnja je samo na njima...