Kako da negujete ruke i nokte kao profesionalni modeli

Sve dok neko ne bude otkrio fontanu mladosti, spremne smo da učinimo skoro sve kako bismo sačuvale mladalački izgled ruku. Da se ne lažemo – nekad i previše vremena provodimo tretirajući ih, te nam je i nesvesno dnevna rutina da im poklanjamo dosta pažnje, ljubavi i nege.

A šta biste uradili da vam kažemo da fontana mladosti zapravo postoji? Nju čine profesionalni modeli za ruke, čije ključne savete za negu vam ovom prilikom poklanjamo na dar!

Redovnom negom održavajte mladalački izgled ruku.

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Većina ljudi samo opere ruke i često zaboravi na losion za ruke, a ovaj proizvod pomaže da tretiramo ruke kao i lice. Međutim, ako želite da prepišete od profesionalnih modela za ruke, nikada ne zaboravljajte da nanesete hidratantnu kremu odmah nakon pranja ruku. Neka vam stoji pored sudopere u kuhinji i lavaboa u kupatilu kako bi vas uvek podsećala na to da je vreme da je upotrebite.

Nega ruku korak po korak:

1. Dobro operite ruke koristeći sapune koji ujedno i hidriraju kožu

2. Osušite ruke jačim peškirom kako bi uklonili sitne ostatke mrtve kože

3. Nanesite hidratantnu kremu

4. Tokom sunčanih dana, neka krema sa zaštitnim faktorom štiti kožu vaših ruku

Pored kože ruku, i vaši nokti zaslužuju posebnu negu.

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Ukoliko radite manikir kod kuće, nikada ne preskačite bazu za nokte – Essie First Base je naš favorit – i uvedite fina ulja u rutinu nege noktiju. Essie Apricot ulje omekšava zanoktice i hidrira kožu oko noktiju, a revitalizaciju ćete osetiti momentalno.

Takođe, kada je reč o lakiranju noktiju, činite to umereno. Znamo da su neke od vas zavisne od neodoljivih nijansi lakova koje Essie ima u svojoj šarenoj paleti, ali ako već prepisujemo od modela za ruke, onda treba da znamo da one često prave pauze između dva lakiranja noktiju.

Za mladalački izgled ruku probajte da odvojite onoliko vemena koliko i za bilo šta drugo što vam je od velike važnosti. Volite vaše ruke i one će voleti vas. Na dobroj nezi biće vam i te kako zahvalne, a odlični rezultati neće proći neprimećeno.

Više na: „Najslađi“ manikir za leto

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Essie First Base

    Poručite odmah
  • Essie Apricot

    Poručite odmah

Povezane teme: nokti, nega, manikir, essie

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Najbolje kreme za negovane ruke tokom zime

Naše ruke su zimi izložene hladnoći pa su sklone sušenju, perutanju one su vrlo često u kontaktu sa vodom izložene raznim sapunima, deterdžentima koji...