Kraljevsko venčanje: Lak za nokte koji je šokirao svet!

Kraljevsko venčanje je jedan od velelepnih događaja koji prati većina sveta, a pažnja se posvećuje i najsitnijim detaljima. Samim tim, ne čudi nas što su mnogi primetili i manikir koji je mlada – Megan Markl, nosila prilikom udaje za princa Harija.

Ako ste očekivali veličanstveni šljokičavi manikir sa 3D ukrasima i jarkim bojama, možda ste ostali blago razočarani. Izbor nijanse laka za nokte nije tako jednostavan, posebno kada je reč o kraljevskom venčanju, jer čak i lak za nokte mora da ispoštuje neka od mnogih strogih pravila kraljevske tradicije. Naime, članovima kraljevske porodice zabranjeno je da nose lak za nokte, izuzev nekoliko nijansi. To je glavni razlog zašto nećete videti kraljicu, vojvotkinje ili princeze kako nose moderne nijanse, opčinjavajuće završnice, intrigantni nail art ili neobične kombinacije boja i dezena.

Pravilo nalaže da je pripadnicama kraljevske porodice dozvoljeno da nose prozračne, beličaste i rozikaste nijanse koje su svedene i ne privlače mnogo pažnje. Nijansa koja ispunjava ove kriterijume bi mogla biti Essie Ballet Slippers, koja je odličan izbor ne samo za vojvotkinje, već je prikladna za svakodnevne i svečane prilike. Slična nijansa se sigurno već nalazi u vašoj kolekciji, a verovatno i u kolekciji same kraljice Engleske, jer se šuška da joj je baš Ballet Slippers omiljena nijansa već 30 godina.

 

A post shared by essie (@essie) on

 

Jednostavan manikir je bio savršeno uklopljen u Meganin svež i romantičan izgled, jer nije privlačio previše pažnje i bio je komplementaran sa prelepim prstenom koji je mnoge ostavio bez daha.

Ako ipak niste kraljevskog porekla, ili se ne udajete za plemića, vaš savršen manikir za venčanje ne mora biti sveden. Smele boje mogu podjednako doprineti celokupnom izgledu mlade, ali pazite da ne napravite neke od najvećih manikir grešaka.

 

Pročitajte više o: Trikovi za najbrži manikir ikada

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Essie Ballet Slippers

    Poručite odmah
  • Essie Let it Shine

    Poručite odmah

Povezane teme: nokti, manikir, trend, stil, moda, nude, essie, pedikir

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ove boje za kosu će biti pravi HIT u 2022. godini!

Ako razmišljaš o promeni svog izgleda, predlažemo da razmisliš o novim bojama za kosu, koje će biti HIT tokom cele godine...