Manikir kod kuće: Tri koraka do prelepih noktiju

Lepi i negovani nokti daju ženi sigurnost u svemu što radi tokom dana. Nije važno da li ste na poslu, popodnevnoj kafi sa prijateljima ili porodičnom ručku, uredan manikir će vam svakako pomoći da se osećate privlačnom i zadovoljnom sobom.

Volite svoje ruke

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Nega ruku je podjednako važna kao i nega lica. Dovoljno je da rukama posvetite malo više pažnje i obezbedite im potrebnu hidrataciju. Naš savet je da uvek sa sobom nosite dobru kremu za ruke! Često pranje ruku agresivnim sapunima isušuje kožu, a ruke postaju grube i ispucale. Ako želite da vaši najmiliji uživaju u nežnosti vašeg dodira, obavezno posle svakog pranja namažite ruke odgovarajućom hidratantnom kremom.

Vodite računa o noktima

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Veliki broj žena ima neki problem sa noktima. Bilo da se lako lome, da su krti ili se jednostavno teško oblikuju, sve je to znak da je vašim noktima potrebna dodatna nega i posebna pažnja. Probajte neku od Essie baza koje hrane nokatnu ploču i prekrivaju je zaštitnim slojem i bićete oduševljene rezultatom. Takođe, postoje i brojni drugi Essie lakovi za jačanje i negu noktiju, a na vama je samo da izaberete one koji vam najviše odgovaraju..

Budite hrabri i maštoviti

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Nakon nege ruku i nanošenja baze na nokte, vreme je da pređete na najlepši deo. Izaberite boju koja prati trendove ovog proleća. Lak nanosite u tankim slojevima kako bi se brže sušio. Prepustite se raznolikosti boja koje Essie nudi, pustite maštu da uradi svoje i vaši nokti će sigurno biti onaj savršeni dodatak svakom prolećnom looku.  

Pročitaj više: 3 koraka do savršeno nalakiranih noktiju

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Essie Base Coat Grow Stronger

  Poručite odmah
 • Essie Base Coat First Base

  Poručite odmah
 • Essie All In One

  Poručite odmah
 • Essie Top Coat Super Duper

  Poručite odmah

Povezane teme: nokti, nega, manikir, essie

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Otkrili smo: novi čvrsti šampon za kosu!

Kosa zdravog izgleda definitivno jeste nešto što svaka od nas želi kao svoj zaštitni znak. Pruži svojoj oštećenoj kosi potpunu negu...