Manikir za novogodišnju noć

Kada to kažemo, mislimo - bukvalno! Ovo je noć kada svom stajlingu, frizuri, šminki, pa isto tako i noktima, možete dodati različite sjajne detalje, pa su stoga šljokice neizostavni deo prazničnog manikira.

Šljokice, sedef, svetlucavi detalji

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Iako u svakodnevnim prilikama najčešće nisu preporučljivi, ovakav manikir je kao stvoren za novogodišnju noć. Kombinovanje različitih tonova sa šljokicama daje izuzetan efekat noktima, pa se tako možete odlučiti za crne mat lakove u kombinaciji sa zlatnim ili srebrnim šljokicama, ili napraviti drugu kombinaciju koja vama najviše odgovara.

Zlatni tonovi

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Odličan su izbor za različite svečanosti, pa se tako i u novogodišnjoj noći možete odlučiti za lakove za nokte upravo u ovoj boji. Diskretni su, elegantni i idealni za svečane prilike, pa sigurno nećete pogrešiti ukoliko napravite ovakav izbor.

Crvena boja

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Asocira na radost, pa je za mnoge dame upravo ona neizostavni deo novogodišnje noći. Nokti nalakirani jarko crvenom bojom daće dozu prefinjenosti vašem izgledu, a ovakav manikir lako se može kombinovati sa različitim odevnim kombinacijama.

Nežna nude

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Svakako, ako više volite nešto umerenije varijante, uvek se možete odlučiti za ove neutralne nijanse koje će savršeno ispratiti svaku odevnu kombinaciju. Ipak, razmislite o mogućnosti dodavanja sitnog štrasa ili neupadljivih svetlucavih detalja, koji se i u ovom slučaju mogu perfektno uklopiti.

Dakle, kada su manikir i novogodišnja noć u pitanju, slobodno pustite mašti na volju i zasijajte kao nikada do sada!

Pročitajte još: Najseksepilniji party nokti

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Essie Eclair My Love

    Poručite odmah
  • Essie Ballet Slippers

    Poručite odmah

Povezane teme: nokti, manikir, novogodišnji look, essie

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make-up in the City: Tehnike i trikovi za NG veče sa Dunjom

Nadamo se da si odabrala ili barem suzila izbor po pitanju onoga sa kime ćeš dočekati Novu godinu, gde ćeš proslaviti i šta ćeš obući i obuti za tu pr...