Najbolje boje lakova za zimu

To što je prošla proslava Nove godine ne znači i da treba da odustanete od šljokica i „smelih“ odluka kada je u pitanju lakiranje noktiju.

A ukoliko vam ponestaje ideja, mi smo tu da vam pomognemo! Izdvajamo najpopularnije tonove lakova za nokte, koji će biti pravi ukras svakog stajlinga tokom ove zime.

Major bling

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Koliko ste samo puta tokom godine probali da transformišete vaše nokte u malena, staklena ogledalca?

Još početkom decembra lakovi sa šljokicama koji imaju efekat odsjaja postali su popularni na društvenim mrežama, te čim budete imale priliku, iskoristite ih i oduševite se simpatičnim vajbom koji oni sa sobom nose. Ovakve šljokice su trendy detalj koji takav manikir izdvaja od ostalih, a osim što lepo izgleda na bilo kojoj dužini noktiju, izuzetno je i praktičan. Dobar manikir za njega je savršena podloga, jer će ga ostaviti u prvom planu i jednostavno ga prekriti sjajom. Fantastično, zar ne?

Lovely bling

Od novogodišnjih predloga za lakove, među najpopularnijim bojama i za ovu celu zimu našla se i rubin crvena varijanta sa najsitnijim šljokicama koje postoje.

Uz ovakve nokte, slobodno možete tokom ove sezone da nastavljate s nazdravljanjem za najlepše nove početke!

'90s bling

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Mnogi su se u više navrata uverili da avantura i dobar provod ne idu jedno bez drugog.

I najjednostavniju kombinaciju učinite apsolutno magičnom uz pomoć ljubičastog laka za nokte sa suptilnnim zelenoplavim sjajem.

Upoznajte ga – njegovo ime je Dressed to the nineties iz velike Essie porodice. Karakteriše ga „opaki“ stav rok zvezde i obećava odličan provod. Nalazi se na samom vrhu liste najpopularnijih zimskih lakova za nokte i tu planira i da ostane!

Pročitajte još: Saveti za zimski manikir

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Essie 72 Peach Daiquri

    Poručite odmah
  • Essie 48 luxedo

    Poručite odmah
  • Essie Sexy Divide

    Poručite odmah

Povezane teme: nokti, manikir, essie

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kraljevsko venčanje: Lak za nokte koji je šokirao svet!

Prilikom kraljevskog venčanja pažnja se obraća i na najsitnije detalje, tako je javnost zapazila i lak za nokte koji je Megan Markl nosila prilikom ud...