Najbolji lakovi za nokte za tvoj ten 

Veoma svetao ten

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Iako se, kada je reč o šminkanju, izrazito svetao ten ne smatra zahvalnim za eksperimentisanje, on je odličan za poigravanje bojama kada je u pitanju lak za nokte.

Devojke izuzetno svetlog tena uglavnom spadaju u takozvani „zimski tip“. To znači da njima najbolje stoje boje poput svetloroze, svetlih i srednje svetlih nijansi ljubičaste, crvena, pa čak i tamnozelena i ponoćnoplava.

Ipak, izbegavajte crnu i preterano tamne nijanse, kao i zlatne tonove.

Srednje taman ten

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Ako vaš ten nije ni previše taman ni previše svetao, odličan izbor su lakovi za nokte s metalik odsjajem – pogotovo metalik lakovi svetlijih boja. To, naravno, znači da možete uživati u svim čarima srebrnih lakova!

Vaše ruke će izgledati posebno upečatljivo, a boja laka i tena skladno ukoliko se opredelite za intenzivne narandžaste, ružičaste i plave nijanse.

Osim ukoliko vam se naročito dopadaju, pokušajte da izbegavate tamnoljubičastu, crvenu i indigo plavu boju.

Preplanuli ten

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Bez obzira na to jeste li se upravo vratili s neke egzotične destinacije ili posećujete solarijum, tamniji ten koji nije prirodan zahteva nešto drugačiji izbor lakova za nokte. A šta može bolje da naglasi preplanulost od svetlijih boja?

Dakle, obavezno eksperimentišite sa svetloplavom bojom, kao i pink i ljubičastim tonovima. Imaćete interesantan manikir ukoliko odaberete boju čokolade ili svetlije nijanse braon boje, a zaobiđite u širokom luku zlatne tonove.

Taman ten

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


One očaravajuće tamne boje za kojim devojke izuzetno svetlog tena uzdišu vi možete da koristite koliko god želite, jer su sjajan način da naglasite svoju prirodnu boju kože.

Posebno će vam lepo stajati tamnocrvena i tamnozelena boja, a iznenađujuće efektno rešenje je lak za nokte u tonovima čokolade, kao i zlatni tonovi.

Međutim, važno je da izbegavate narandžastu i belu boju, pa čak i srebrne nijanse, koje su prikladnije za nešto svetliji ten.

Pročitajte još: Raspareni pedikir i manikir – da ili ne?

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Essie As if

  • Essie Dressed To The Nineties

  • Essie Knee High Life

  • Essie Saved by The Belle

Povezane teme: nokti, essie

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Odaberi lak za nokte prema horoskopskom znaku

Pronađi pravu nijansu za sebe i otkrij zbog čega se baš ona savršeno uklapa uz tvoj karakter...