Najbolji manikir za dugačke nokte

Pravilna nega i ulepšavanje noktiju bitni su za bilo koji oblik i dužinu noktiju. Međutim, da bi pažljivo izabrani lak došao do izražaja, moraš posvetiti više pažnje dugačkim noktima, koji su osetljiviji i podložniji krzanju, listanju i lomljenju od onih kraćih.

Upravo zbog toga ti nudimo nekoliko saveta koji će ti dobro doći ukoliko i ti imaš dugačke nokte.

Pravilna nega je na prvom mestu.

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Vodi računa o svojim rukama i dok nanosiš hidratantnu kremu za ruke, masiraj i zanoktice. One zapravo utiču na rast i jačinu noktiju.  

Takođe, pre nego što ponovo naneseš novi lak, nokat dobro očisti od prethodno nanetog laka i na njega u tankom sloju namaži bazni lak. Kada se on osuši, namaži lak u boji, a onda i nadlak, na koji nikako ne treba da zaboraviš, jer će omogućiti da ti lak u boji duže traje.

Iako ima puno proizvoda za negu noktiju, mi ti bez dvoumljenja preporučujemo Essie All in One.

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Ovaj proizvod u sebi objedinjuje bazni lak, nadlak i učvršćivač. Takvom formulom će lako zaštiti i ojačati nokte, ali i pobrinuti se za trajnost manikira, odnosno samog laka u boji.  

Svaki tip noktiju zaslužuje posebnu negu, a rezultat koji vidimo posle profesionalnog manikira možemo postići i kod kuće. Posle upotrebe proizvoda Essie All in One, tvoji dugački nokti će biti jači i sjajniji, a uz to i glatki i spremni za nanošenje novih Essie letnjih lakova koji su inspirisani francuskim poslastičarnicama.

Pročitaj još: Najbolji način da kreirate efekat gela na noktima

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Essie All in One

    Poručite odmah

Povezane teme: nokti, manikir, essie

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Manikir za novogodišnju noć

Nova godina je prilika je da naši nokti zasijaju punim sjajem...