Najbolji manikir za dugačke nokte

Pravilna nega i ulepšavanje noktiju bitni su za bilo koji oblik i dužinu noktiju. Međutim, da bi pažljivo izabrani lak došao do izražaja, moraš posvetiti više pažnje dugačkim noktima, koji su osetljiviji i podložniji krzanju, listanju i lomljenju od onih kraćih.

Upravo zbog toga ti nudimo nekoliko saveta koji će ti dobro doći ukoliko i ti imaš dugačke nokte.

Pravilna nega je na prvom mestu.

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Vodi računa o svojim rukama i dok nanosiš hidratantnu kremu za ruke, masiraj i zanoktice. One zapravo utiču na rast i jačinu noktiju.  

Takođe, pre nego što ponovo naneseš novi lak, nokat dobro očisti od prethodno nanetog laka i na njega u tankom sloju namaži bazni lak. Kada se on osuši, namaži lak u boji, a onda i nadlak, na koji nikako ne treba da zaboraviš, jer će omogućiti da ti lak u boji duže traje.

Iako ima puno proizvoda za negu noktiju, mi ti bez dvoumljenja preporučujemo Essie All in One.

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Ovaj proizvod u sebi objedinjuje bazni lak, nadlak i učvršćivač. Takvom formulom će lako zaštiti i ojačati nokte, ali i pobrinuti se za trajnost manikira, odnosno samog laka u boji.  

Svaki tip noktiju zaslužuje posebnu negu, a rezultat koji vidimo posle profesionalnog manikira možemo postići i kod kuće. Posle upotrebe proizvoda Essie All in One, tvoji dugački nokti će biti jači i sjajniji, a uz to i glatki i spremni za nanošenje novih Essie letnjih lakova koji su inspirisani francuskim poslastičarnicama.

Pročitaj još: Najbolji način da kreirate efekat gela na noktima

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Essie All in One

    Poručite odmah

Povezane teme: nokti, manikir, essie

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Jesenji manikir trendovi koje ćemo voleti

Samo jedan brzi pogled na manikir trendove ove sezone biće dovoljan da shvatimo da će hladnom vremenu koje je pred nama, prkositi neodoljive tople i p...