Najbolji manikir za matursko veče

Matura je jedan od važnijih događaja u životu svake mlade osobe. Za tu priliku, svaka devojka pažljivo bira haljinu kojom će obeležiti kraj školskih dana i u kojoj će se, makar na jedno veče, osećati kao prava princeza.

Nakon što si verovatno već izabrala haljinu, vreme je da počneš da razmišljaš i o svim ostalim detaljima, kao što su nakit, šminka i manikir. Mi smo odlučili da ti u sledećih nekoliko redova pomognemo u izboru laka koji će ukrasiti tvoje nokte, a celom looku dati svečanu notu. Naši saveti će se naročito svideti devojkama koje su za matursko veče izabrale elegantnu haljinu u minimalističkom stilu.

Geometrija kao inspiracija

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Možda ti geometrija nije bila među omiljenim predmetima u školi, ali je ona nepresušan izvor inspiracije mnogim svetskim dizajnerima i umetnicima. Trougao, kvadrat, pravougaonik... Preko hit printova na odeći, stigli su i potpuno zavladali noktima. Ako sebe smatraš devojkom čvrstog karaktera ovaj manikir je kao stvoren za tebe!

Ono što ga čini posebno primamljivim je to što uz malo preciznosti možeš postići WOW efekat na svojim noktima. Sve što treba da uradiš je da izabereš boje i počneš da se igraš. Sa svojim širokom paletom boja i kvalitetnim lakovima, Essie je tu da ti matursko veče učini nezaboravnim!

Umetnost na noktima

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Ako si tanana, romantična duša, koja želi da na jedno veče postane princeza iz svoje omiljene bajke, predlažemo ti trendi nokte inspirisane umetnošću. Nadrealizam i neobične slike najvećih umetnika su ove sezone inspirisali manikir-majstore širom sveta, pa je tako umetnost na noktima potpuni hit. I što je najbitnije – osim mašte i kvalitetnih Essie lakova ti ne treba ništa više. Neka tvoja umetnička strana dođe do izražaja, zaboravi na sva pravila i prepusti se trenutku, a tvoji nokti će ti doneti još jednu odličnu ocenu – ovoga puta za najbolji maturski manikir!

Pročitaj više: Svečano i glamurozno: Make-up trendovi za matursko veče

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Essie Sugar Daddy

  Poručite odmah
 • Essie Mint Candy Apple

  Poručite odmah
 • Essie Russian Roulette

  Poručite odmah
 • Essie Go Ginza

  Poručite odmah

Povezane teme: nokti, manikir, essie

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Otkrivamo trendy lakove za nokte koji se brzo suše

Kada biramo onaj idealan lak za nokte, gledamo da je dugotrajan i brzosušeći. Srećom, brend essie je mislio na nas i kreirao lak za nokte sa formulom ...