Najbolji oblici noktiju za 2018. godinu

najbolji oblici noktiju

Ovalni oblik

Trend koji godinama ne izlazi iz mode, a pristaje velikom broju dama, jeste svakako kratki ovalni oblik. On je idealan za dnevne varijante sa svetlim, neutranim ili nude bojama. Veoma je praktičan i prilagodljiv svakom stilu. Ovaj oblik noktiju vrlo lako može da bude super i za noćne izlaske, dejtove ili večere kada za svoj manikir odaberete neke od tamnijih boja, nosite metalik lakove ili štras. Baš iz svih ovih razloga i praktičnosti kratki ovalni nokti nikada neće izaći iz mode.

Kockasti nokti

Mnogi modni stručnjaci savetuju da se ove sezone ponovo vraćaju kraći nokti, ali i kockasti oblik koji je bio u trendu 1990. godina. Kao što su se vratile duboke farmerke iz tog vremena i šik bluze za zvonastim rukavima, tako će i ovaj oblik noktiju doživeti potpuni “come back”. Najbolje boje za ovaj oblik su jače nijanse - bordo, tamno smeđa, teget ili crna, a za dnevne varijante se preporučuje francuski manikir kao totalni povratak u devedesete godine. Jedini trik kod ovog oblika jeste da se ivice dobro istrupijaju jer oštri uglovi kod ovih noktiju veoma lako pucaju.

Četvrtasto ovalni nokti

Još jedan šik oblik koji će ove sezone biti moderan i must have je četvrtasto ovalni oblik koji je pre nekoliko godina iznelo mnoo poznatih devojaka.

Ovaj oblik odlično izgleda i na dužim i na kraćim noktima, a devojke najviše biraju tamne boje ili čak mat nijanse. Odlična stvar kod ovog oblika je što ne dolazi do pucanja i listanja noktiju.

 

Pročitajte još o:Savršen manikir: Nokti u dve boje

 

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Essie Fondant of You

    Poručite odmah

Povezane teme: nokti, manikir, essie

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Essie lakovi: sve što je potrebno za manikir iz snova

Ovaj američki brend, čiji počeci datiraju od 1981. godine i dan danas je prepoznatljiv po svojim kvalitentnim formulama i zabavnim nazivima nijansi, k...