Najlepše boje lakova za kratke nokte

Uredni i sređeni nokti su veoma bitna stavka u ulapšavanju, a razni oblici, dužine i boje za koje se dame odlučuju zavise dosta od prilike i stila.

Duge oblikovane nokte je uvek lepo videti, ali mnoge žene tvrde da su oni komplikovaniji za održavanje i da brže pucaju, ali i mnoge svakodnevne obaveze čine težim za obavljanje.

Zbog toga, mnoge dame daju prednost kratkim noktima jer sa njima teško možete da upadnete u zamku kiča uz uslov da su negovani i lepo nalakirani.

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Smatra se da tamne nijanse skraćuju nokte, ali su ipak tamni tonovi lakova na kratkim noktima idealni i još ako ih nalakirate iz pomoć malih trikova, imaćete savršen manikir.

Od najtamnijih crvenih pa sve do crnih nijansi na kratkim noktima – ove boje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a kako vam nokti zbog tamnih tonova ne bi izgledali kratko, onda kada nanosite lak za nokte ne idite do krajnjih ivica i dobićete vizuelno duže nokte.

Iako se sve više devojka odlučuje da crveni lak najviše maže za elegantne prilike i nosi ga na dugim noktima, jarko crvena nijansa sjajno ide i na nešto kraće nokte.

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Takođe, lakom za matiranje noktiju možete da ublažite „sofisticiranost“ crvenih tonova i tako ih ponesete za dnevne šik varijante.

Leto jesmo ostavili za nama, ali bojom laka za nokte možete da se poigrate i za vaš „kratki“ manikir upravo izaberete neku pastelnu letnju boju.

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Svetlo plavom nijansom ćete uneti pravi letnji dašak, a one one malo smelije devojke će se usuditi i poneti pastelno lila ili svetlo zelenu nijansu.

Sigurna varijanta za kratke nokte jesu uvek svetle nijanse od prozirnih lakova pa sve do nude nijansi.

Isto tako, ove jeseni se ponovo u modu vraćaju šljokice, tako da vaš svetlo bež lak možete osvežiti neodoljivim zlatnim ukrasima.

Pročitajte više o: Svetli lakovi za jesen – da ili ne?

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Essie As if

  • Essie Dressed To The Nineties

  • Essie Too Too Hot

    Poručite odmah

Povezane teme: nokti, manikir, jesen

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Najbolji načini za čuvanje lakova za nokte

Da bi vaši omiljeni lakovi trajali što duže i da njihov kvalitet bude isti do poslednje kapi, morate da ih što bolje „održavate u životu“...