Najlepši nokti ovog proleća

Nokti su pored aksesoara možda i najbitniji detalj na devojci za ulepšavanje izgleda. Zato je bitno da na vreme budeš upućena u sveže manikir trendove, kao i u evergreen manikir boje koji će ove sezone biti na ulicama. Kako bi tvoji nokti bili najlepši nokti ovog proleća sve što je potrebno je da se opustiš i zabaviš sa mnoštvom pastelnih boja, nail art momenata i neobičnih printova na noktima. Pogledaj naših par predloga:

Crveni manikir

Najlepši nokti ovog proleća

Crveni nokti jasno će svima staviti do znanja da se nisi zapustila tokom ove izolacije. Oni su prosto simbol snažnih i neustrašivih devojaka, koje uživaju u doterivanju za svaku priliku. Nikada ne možeš da pogrešiš sa crvenim manikirom. Najlepši crveni nokti su oni kod kojih se na njima ne vidi ni malo truda prilikom nanošenja. Nema grudvica i jasnih poteza četkicom. Zato se uvek trudi da biraš samo najkvalitetnije crvene lakove, na koje ti neće biti žao da potrošiš malo veću sumu novca. Najbolje od svega je što odgovaraju i za prve povratke u kancelariju i za prvu najslađu kafu sa drugaricama koje nisi dugo videla.

Animal print manikir

Ranije se mnogo pričalo o kravljem manikiru, ali sada je došao na red malo drugačiji print, kao i da na noktima preovladavaju druge snažnije i lukavije životinje. Možeš da biraš da li će to biti šare leoparda, pume ili neke druge snažne zveri. Ali jedno je sigurno, manikir će biti zapažen. Da bi ga uspešno sama izradila, potrebno ti je samo nekoliko nijansi lakova u bež i braon nijansama kao i lak u crnoj boji.

Najlepši nokti ovog proleća

Nautički manikir

Svi jedva čekamo da se dokopamo nekog mora, ali je pitanje da li će nam se ta želja ove godine ostvariti. Zato je naš predlog da makar komadić morske energije poneseš sa sobom svuda gde kreneš. A sve to pomoću ovog Nautičkog manikir trenda. Žute, plave i crvene nijanse lakova, raspoređene tako da asociraju na plovidbu čamcom su pun pogodak.

Nail Art u minimalističkom stilu

Bela boja laka je još jedna nijansa koja će uvek biti aktuelna. Ali ako je osvežiš sa različitim nijansama lakova druge boje sa samo jednom simetričnom kosom linijom na vrhu nokta, onda je to manikir koji će biti zapažen ovog proleća. Nekada je tako malo samo dovoljno kako bi se postigao efektan rezultat i imali najlepši nokti. Pritom ne moraš imati ni neku posebnu veštinu za izradu ovog simpatičnog prolećnog minimalističkog manikira.

Najlepši nokti ovog proleća

Pastelno slatki nokti

Pastelne boje biće zastupljene više nego ikada ovog proleća. Naročito bebi plave i lila nijanse. Zašto onda svoje nokte ne bi još dodatno ukrasila i učinila najlepšim noktima, koji prosto asociraju na ukusne poslastice i sladoled. Iskombinuj dve nijanse pastelnih boja i učini da izgledaju kao da se prelivaju jedna u drugu i samo docrtaj ove crtice koje asociraju na listiće čokolade.

Najlepši nokti ovog proleća

Ombre nokti u slikarskom stilu

Ombre nokti i dalje jesu omiljena ,,Uradi sama manikir" tehnika kojoj se svi vraćamo. Međutim ovaj ombre manikir u slikarskom stilu će ti možda za nijansu biti malo teže da uradiš sama. Kod njega ponovo koristiš pastelne nijanse lakova za nokte. Ali ih i razbijaš sa jarkim tonovima. Čačkalica će ti pomoći da izvučeš ove linijice. Tvoji nokti i jesu tvoje slikarsko platno. Opusti se i probudi umetnika u sebi.

Koji manikir trend ti se najviše sviđa? Piši nam u komentarima!

Pročitaj još: Ogulila si gel lak, i šta sad?

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Lancôme Vernis

  Poručite odmah
 • Lancôme New Le Vernis 301

  Poručite odmah
 • YSL La Laque Couture 01

  Poručite odmah
 • YSL La Laque Couture 73

  Poručite odmah
 • Essie Blanc

 • Essie 57 Forever Yummy

 • Essie 16 Spaghetti Strap

 • Essie 27 Watermelon

Povezane teme: nokti, nega, trend, essie, proleće, Yves Saint Laurent, Lancome

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sve što treba da znas o kiselinama i njihovim blagodetima vezano za negu tvoje kože

Sigurno si primerila da sve češće u skincare proizvodima uočavaš neku vrstu kiseline, svaka ima svoje benefite i zato je vreme da čuješ nešto o onim n...